“Puterea dragostei”. Premieră la Kanal D. Cu ce dă lovitura

Au început filmările pentru "Puterea dragostei", cel mai așteptat reality show matrimonial al momentului. Andreea Mantea se simte în largul ei în mijlocul echipei emisiunii, dar și în inima unui oraș pe care îl adoră: Istanbul.

„Sunt foarte emoționată, mă aflu alături de echipa emisiunii, între oameni foarte pasionați de ceea ce fac, e o forfota permanentă aici. Evident că legăm prietenii și ne cunoaștem din ce în ce mai bine. Suntem optimiști și foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască, începând de luni, de la ora 10:00, pe concurențîi aflați în căutarea iubirii. Sunt fericită și pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraș pe care îl iubesc", a declarat Andreea Mantea despre atmosfera de la filmări.

Publicul, rol important

În cadrul acestui reality show matrimonial, 6 femei și 6 bărbați vor locui separat, dar își vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casa Puterea Dragostei, în afară acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Publicul va avea un rol important în călătoria celor 12 concurenți în căutarea magiei iubirii, aceștia putând câștigă simpatia celor de acasă prin comportamentul lor atât în Casă Puterea Dragostei, cât și în afară ei. O serie de premii și surprize îi așteaptă pe concurenți, iar telespectatorii sunt invitați să urmărească un reality show care nu îi va lasă indiferenți și îi va implică în cea mai emoționantă călătorie, cea a căutării sufletului pereche.

Nu ratați „Puterea dragostei", din 19 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 10:00 și de la ora 13:00, și în fiecare sâmbătă, Galele acestei emisiuni, începând cu 15:30, numai la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel