Puterea Dragostei, concurenți. Tot ce trebuie să știți despre ei

Luni, la Kanal D, a debutat prima ediție a show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”.

Așteptarea a luat sfârșit, telespectatorii i-au putut cunoaște pe cei șase băieți și pe cele șase fete care și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea de a participa în show-ul matrimonial "Puterea Dragostei", din dorința de a-și găsi sufletul pereche.

La debutul show-ului, Andreea Mantea a prezentat cele două case în care vor locui concurenții și a oferit și detaliile care vor face deliciul emisiunii. „Ne aflăm în orașul ce leagă două continente, unde dragostea plutește mereu în aer. Istanbul, locul unde magia Turciei dezvăluie misterul Orientului. Povești noi de iubire se vor naște chiar sub ochii dumneavoastră. Aici, în Istanbul, iubirea se trăiește altfel, sub mirajul celor 1001 de nopți, dragostea capătă proporții nebănuite. Vă vom arată povești de dragoste cum nu ați mai văzut vreodată. Vă vom prezența fiecare pas al iubirii lor, iar un lucru foarte important este acela că, în fiecare săptămână, unul dintre concurenți va câștigă suma de 1500 euro", a spus Andreea Mantea.

Cine sunt concurenții

Fetele:

COMANACI BIANCA-MARIA

Bianca Maria Camanaci este o tânăra constănțeanca de 19 ani, romantică și sigură pe ea. Bianca provine dintr-o familie numeroasă, mai are doi frați și o sora. Îi plac plimbările lungi sub clar de luna și are o slăbiciune pentru parfumurile fine. S-a înscris la "Puterea Dragostei" pentru că speră să întâlnească băiatul perfect pentru ea: matur, cerebral, sincer și inteligent. Este foarte pretențioasă la capitolul "partener" așa că bărbatul perfect trebuie să știe ce vrea de la viață, dar să nu își neglijeze fizicul. Acesta trebuie să aibă un corp armonios și atletic.

GHEORGHE RALUCA-MARINA

Raluca Marina Gheorge este din București, are 20 de ani și lucrează că hairstylist. Este o persoană deschisă căreia îi place să se distreze. Se descrie că fiind bună la suflet și ușor de înțeles de către cei din jur. Urăște minciună și afirmă că întotdeauna spune lucrurilor pe nume, de aceea lumea o cataloghează uneori că fiind o persoană rece. Cea mai importantă persoană din viață ei este mama să, alături de care împarte toate bucuriile și tristețile. Părințîi săi au divorțat când era încă o copila și are 2 frați vitregi, după tată. Este convinsă că își poate găși sufletul pereche la "Puterea Dragostei" și știe exact cum își dorește să arate bărbatul care o va cuceri. Trebuie să aibă ochii verzi, să fie înalt, bine educat, să aibă un dezvoltat simt al umorului și, mai ales, să fie onest. Însă, până să o cucerească, trebuie să treacă cel mai greu test al Ralucăi, cel al încrederii.

MARCAS SILVIA-RAFAELA

Rafaela Silvia Marcas este o tânăra de 23 de ani, stabilită ın București. Deși are statura unui model, tânăra este pasionată de drept și urmează cursurile de master în pshiologie. Se descrie că fiind extrem de încăpățânată, mai ales în relațiile cu reprezentanțîi sexului opus, și greu de cucerit. Nu s-a îndrăgostit niciodată până acum, dar este convinsă că își va întâlni iubirea la "Puterea Dragostei". Și știe exact cum va arată bărbatul care îi va fură inima: brunet cu ochi albaștri, educat, manierat și inteligent. A ieșit dintr-o relație de curând, dar este pregătită să-i ofere unui bărbat un loc special în inima ei. Pe Rafaela, telespectatorii au avut ocazia să o urmărească și în primul sezon al reality-ului "Exatlon".

MUNTE MARIA-RALUCA

Raluca Maria Munte, are 23 de ani și a lucrat în domeniul imobiliar, urmând tradiția familiei, atât mama cât și tatăl ei activând în domeniul construcțiilor. Este adeptă relațiilor lungi, stabile, bazate pe încredere. A fost logodita, însă, din păcate, relația nu s-a oficializat. După doi ani de relație, Raluca se află în continuare în căutarea jumătățîi sale.

URECHEATU ŞTEFANIA-NINA

Nina Ștefania Urecheanu este o frumoasă brunetă de 22 de ani din București, cu mare încredere în ea, hotărâtă să facă ea primul pas în a-și găși partenerul perfect. Participa la "Puterea Dragostei" convinsă fiind că aici își va găși jumătatea. Are deja în minte portretul celui care o va cuceri: înalt, cu un corp atletic. A avut o relație de 6 ani, dar a fost ınşelata de cel care îi spunea că o iubește. Știe foarte bine și ce nu își dorește: cel care o va cuceri cu siguranță nu va avea ochii albaștri și părul blond.

MIHĂILESCU MARIA-VIORELA

Viorela Maia Mihăilescu are 22 de ani, iubește oamenii și urmează cursuri pentru a deveni asistent medical. Părințîi săi sunt divorțați și tatăl trăiește în Germania. A avut o relație de 4 ani, dar drumurile li s-au despărțit; iubitul a ales calea străînătățîi, Viorela a dorit să rămână în țară. Au urmat alte două relațîi, dar niciunul dintre cei doi parteneri nu s-a dovedit a fi alesul. Tânăra știe exact ce își dorește de la un bărbat: să fie atent, grijuliu, zâmbăreț şi să iubească viață. Speră să găsească jumătatea la "Puterea Dragostei" și este hotărâtă să facă pasul spre o căsătorie.

Băieții:

COZMA SORIN-CRISTIAN

Cristian Sorin Cozma este un tânăr de 24 de ani. Se descrie că fiind o persoană serioasă, dar are și un dezvoltat simt al umorului. Locuieşte împreună cu familia să și cea mai recentă relație serioasă a avut-o acum 2 ani, despărțirea intervenind din cauza geloziei. Cea mai mare dragoste a trăit-o la 18 ani, o iubire pe care o caracterizează "platonică". Persoană de lângă el trebuie să îl impresioneze, altfel Sorin susține că romantismul își pierde sensul. Caută o persoană care să îl învețe să fie romantic și speră să o găsească la "Puterea Dragostei". Îi plac femeile atletice şi îngrijite, serioase și sincere. Sorin iubeşte animalele şi are un câine, Lucky.

(w670)

IANCU ADRIAN

Adrian Iancu are 21 de ani, este un tânăr calm, care iubește viață și să îi facă pe cei din jurul sau să zâmbească. Provine dintr-o familie numeroasă, are încă șase frați, mezinul familiei având 5 luni. Este o fire glumeață și iubește muzică. A învățat să cânte la pian de la 7 ani şi adoră să cânte la chitară. Îi plac melodiile lui Michael Jackson şi atunci când vrea să impresioneze o femeie îl imită pe acesta. Vrea că fetele să îl înțeleagă şi să îl aprecieze așa cum este. Povestește că, la un moment dat, i-au plăcut două fete în același timp, și a fost greu să se decidă. Este foarte curios de cum vor decurge acum lucrurile.

MANEA ILIE-DANIEL

Daniel Ilie Manea are 33 de ani și se autocaracterizează că fiind un bărbat modest. İi place mult să se distreze, să zâmbească. Pentru Daniel chiar şi eşecul este un căştig. Locuieşte singur în Bucureşti și s-a înscris la "Puterea Dragostei" pentru a-și găși jumătatea. Este timid în relațiile cu sexul opus și față care o să-l cucerească trebuie să zâmbească la fel că el. Nu crede că este un bărbat frumos, dar spune că femeile sunt atrase de ochii lui albaştri. A avut ultima relație serioasă acum 1 an, dar este pregătit să primească o femeie în viață să.

CRISTEA ADRIAN-CONSTANTIN (ADELIN)

Adrian Constantin Cristea are 21 de ani și este un tânăr ambițios și rațional care recunoaște că are, uneori, un temperament mai vulcanic, chiar dacă nu s-a mai certat cu nimeni din adolescență. Este antrenor de fitness, îi place sportul, adoră plimbările lungi cu bicicletă şi să schieze. Frumusețea nu contează foarte mult pentru el. Nu se consideră un bărbat foarte frumos, dar crede că asul din mânecă în materie de cuceriri îl reprezintă genele sale. İn urmă cu doi ani a trecut printr-o ruptură sentimentală din cauza geloziei.

ION MĂDĂLIN-GEORGIAN

Georgian Mădălin Ion are 25 de ani și este un tânăr manager de achiziții. A decis să participe la "Puterea Dragostei" pentru că își dorește o relație serioasă, hotărât fiind să își întemeieze o familie. Părințîi săi locuiesc în Italia și el trăiește departe de cei dragi de foarte mulți ani. Crede că o femeie trebuie să îl atragă fizic, într-o prima faza, speră că la "Puterea Dragostei" își va găși jumătatea.

ION GHEORGHE-VALENTIN

Valentin Gheorghe Ion este un tânăr de 34 de ani din București care, deși are studii în domeniul tehnologiei Informației , își câștigă existența realizând tatuaje. A trecut prin 3 relațîi serioase și un divorț. Provine dintr-o familie cu 6 copii, dar, din păcate, tatăl și unul dintre frați nu mai sunt în viață. Se descrie că fiind o persoană calmă, astasata de familie. Îi plac fetele care au o fire copilăroasă, cărora le place să râdă și să se distreze. Nu pune accent pe aspectul fizic al partenerei, însă vrea să aibă parte de toată atenția ei. Avertizează că nu e gelos fără motiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel