Pune un praf de sare în tigaie înainte de a începe să găteşti. Trucul pe care trebuie să-l cunoşti

Ana Vasilescu / 21 oct 2019 / 12:49 Salveaza PDF Comentarii

Există câteva trucuri pe care orice gospodină trebuie să le ştie. De exemplu, este indicat să pui un praf de sare în tigaie înainte de a începe să găteşti. 

Trucuri pe care orice gospodină trebuie să le ştie

 

Sarea împiedică alimentele să se lipească. Pun un vârf de linguriţă în tigaie înainte de a începe să găteşti. Vei vedea că alimentele nu se vor lipi, iar mâncarea va fi delicioasă. 

Uleiul de măsline previne lipirea alimentelor.

Puneţi câteva picături de ulei de măsline în tigaiea în care urmează să găteşti. Lăsaţi-l să se încălzească puţin înainte de a începe să gătiţi.  

VEZI ŞI Trucuri cu sarea de bucătărie. Cinci lucruri pe care gospodinele nu le ştiau

 

De asemenea, untul previne lipirea alimentelor.

Un pic de unt va fi suficient pentru a unge tigaia şi pentru a evita lipirea alimentelor în timpul gătitului.

Folosiți ustensile din lemn, plastic sau silicon pentru a preveni lipirea alimentelor

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23