Psihiatrul Gabriel Diaconu: E vorba de Vlăduţ. Ticălos şi el, ticăloşi şi cei care îl aplaudă

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Psihiatrul Gabriel Diaconu a revenit cu un atac la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după evacuările de la Spitalul Foișor.

„Am stat aseară târziu să urmăresc imaginile evacuării de la Foișor. Sunt om trecut prin multe. Și as vrea să zic că am văzut și mai rău. Dar nu-mi aduc aminte să observ așa ceva, vreodată, fără o cauză care chiar să fie de urgență. Bine dosit după draperii, curajosul tehnocrat, sein Nahme Vasile Voiculescu, Vlad, a invocat tot felul de fantome ca fiind responsabile”, a scris Diaconu, pe Facebook.

Cîțu l-a lăsat prea mult la butoane pe Voiculescu

„Domnule Cîțu, ați lăsat vreme de 4 luni un încurcă lume la butoane doar pentru că partidul lui l-a "vrut" acolo. Lipsa de paturi ATI nu a apărut de ieri în viața domnului ministru Voiculescu. Nevoia unui plan de măsuri care să prevină răspândirea COVID nu poți propune că era în sarcina altcuiva decât a domniei sale, ca ocupantul fotoliului de ministru, ÎMPREUNĂ cu celelalte verigi”, a continuat psihiatrul.

În 4 luni, ministrul nu a fost de acord cu nimeni

„Herr Vasile Voiculescu a reușit performanța, în 4 luni, să nu fie de acord cu nimeni. A vrut carantina la București fără sa explice de ce, i-a dat cu flit primarul. (...) S-a tot contrat cu ministrul Educației care i-a cerut, ca la proști, testare în școli. (...) S-a hlizit în văzul presei când au fost anunțate noi, scremute măsuri.

Debil, nevrotic, într-un perpetuum 'iartă-mă, nu mai fac', un fel de elefant în ceainărie, omul a reușit maxima de-a se lupta cu 'mafia medicală' în timp ce mortalitatea prin COVID a crescut, pe mandatul lui, la loc spre 1000 cazuri/ săptămână”, a mai spus el.

Voiculescu trebuie să se autodenunțe drept „profund imbecil”

„Pentru că Vlăduț. E vorba de Vlăduț. Ticălos și el, ticălos și cei care-l aplaudă. Nu, nu e vorba de Vlad. Pe dânsul îl cheamă Vlad. E vorba de ce au trăit oamenii aceia. E vorba de ce au trăit și părinții mei, recent. Și poate și ai tăi.

Deschideți ochii, Vlăduț nu se mai luptă cu sistemul. E acolo! Sistemul este el. Și porcăria de aseară îi aparține, exclusiv. Iar după așa ceva ieși frumos la televizor, pui o cămașă albă, cea mai frumoasă cravată și apoi te autodenunți ca profund imbecil. După care pleci acasă”, a conchis Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel