Agricultura românească. PSD: "Situația este dramatică" - Propunere către Parlament

Partidul Social Democrat a transmis un mesaj prin care atrage atenția asupra situației agriculturii din România.

"Agricultura românească a fost lăsată de izbeliște de Guvernul #PNL, în condițiile în care întreaga Românie se confruntă cu o secetă severă. Am invitat fermierii și reprezentanții din industria alimentară, din întreaga țară, într-o videoconferință cu domnii Paul Stănescu, Petre Daea, Valeriu Steriu, Adrian Rădulescu și Daniel Botănoiu, pentru a discuta despre măsurile urgente pe care le vom lua pentru a sprijini agricultura românească și pentru a contracara efectele devastatoare ale secetei.

"Situația este dramatică"

Situația este dramatică, sunt zone în țară în care cultura de toamnă este compromisă 100%, iar Executivul nu face nimic concret pentru a ajuta fermierii. Nu putem asista pasivi la modul în care este distrusă agricultura de #incompetența PNL. Vom propune urgent Parlamentului un plan de măsuri pentru sprijinirea reală a fermierilor și a industriei alimentare!

Soluțiile pentru agricultura românească rezultate din discuțiile cu fermierii din întreaga țară vor fi prezentate de Petre Daea, într-o conferință de presă, imediat după încheierea videoconferinței organizate de PSD cu reprezentanții fermierilor și industriei alimentare", a transmis PSD pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel