PSD, miting Bucureşti anulat. Prima reacţie din partid

Miting PSD
Miting PSD

Daniel Savu vine cu informaţii suplimentare după ce s-a anunţat că PSD va renunţa la organizarea mitingului care urma să aibă loc săptămâna viitoare în Bucureşti. 

Liderii Partidului Social Democrat au decis să anuleze mitingul care urma să aibă loc la Bucureşti săptămâna viitoare, la Romexpo. În direct la România TV, Daniel Savu a explicat ce a stat la baza deciziei social-democraţilor de a anula mitingul. 

"PSD a hotărât ca săptămâna viitoare, ultima săptămână de campanie, să desfăşurăm activităţi în ţară. Considerăm că bucureştenii sunt oameni informaţi iar un miting de asemenea proporţii în centrul Bucureştiului l-ar fi blocat, pentru că noi aducem de zece ori mai mulţi oameni decât poate să aducă PNL în Capitală şi nu am dorit asta. Tocmai de aceea aveam ca variantă Romexpo. Ne-am hotărât să facem mitinguri în ţară: va fi pe 18 mai la Târgovişte, deci nu există posibilitatea ca PSD să nu facă mitinguri. Dar în zona capitalei nu am dorit să irităm bucureştenii cu un miting care să blocheze oraşul în plină campanie", a declarat Daniel Savu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel