Protestele anti-PSD, considerate paşnice de liderii PNL

PSD miting Iasi
PSD miting Iasi

Chestionat pe tema protestelor anti-PSD de la Iaşi şi Galaţi, preşedintele PNL Ludovic Orban a spus că acestea nu au fost organizate în direcţia participanţilor la mitingurile social-democraţilor, ci mai degrabă împotriva liderilor PSD, dar şi că protestele au fost unele paşnice. 

"L-au huiduit pe Dragnea, nu pe militanții PSD. Mie mi s-a părut că manifestația anti-PSD și de la Iași și de la Galați a fost o manifestație cât se poate de civilizată, nu a apărut nicio formă de violență, nu a apărut nicio formă de lezare a ordinii publice, ca urmare a acestor manifestații și este normal ca oamenii care s-au săturat de PSD, să iasă în stradă și să își manifeste această poziție clară, categorică, ba chiar îi felicit și pe ieșeni, care au reușit să-l arunce pe Dragnea de două ori de la Iași, iar gălățenii care au ieșit normal, natural , spontan, practic și-au manifestat, și-au exprimat poziția publică fără niciun fel de violență, fără niciun fel de agresivitate, arătând în schimb, foarte clar, că s-au săturat de Dragnea", a declarat Ludovic Orban. 

Atât la Galaţi, cât şi la Iaşi, cei care au protestat împotriva guvernării PSD-ALDE au fost cu greu ţinuţi în frâu de jandarmi. La Galaţi, protestatarii au lovit cu palmele şi picioarele un autocar plin de participanţi la miting, în timp ce la Iaşi au aruncat cu bani în cei care au venit să susţină candidatura social-democraţilor la europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel