EXCLUSIV  Proteste violente SUA - Capitoliu. Gușă: Erdogan, PROVOCARE. Spune multe

Analistul politic Cozmin Guşă a făcut mai multe precizări despre protestele violente din Washington şi a comentat şi reacţia lui Recep Tayip Erdogan, preşedintele Turciei. 

Totul după ce agenţia de presă Anadolu, care aparţine de Turcia, a îndemnat la calm şi negociere în mijlocul protestelor violente din Washington, de pe 6 ianuarie. 

"Eu am bătut destul de mult partea de Europă din zona EurAsiatică. Şi din Azerbaidjan până în Rusia, Anadolu este o agenţie extrem de citată. Să spunem că nu este atât de influentă pe cât a devenit Turkish Airlines, compania aeriană numărul 1 în Europa. Ce a făcut prin această agenţie Erdogan este o provocare cu consecinţe de analiză geopolitică profundă în acest spaţiu de tip EurAsiatic şi cu influenţă în Orientul Mijlociu. Spune destul de multe. Acum, evenimentele din America le-am tot comentat cu multă părere de rău. Eu sunt un nostalgic al acelei Americi dinainte de 9/11. Am cunoscut-o, am avut şansa să stau acolo dinainte de 2001, aproape un an legat. Am cunoscut atunci o Americă plină de democraţie, în plină putere. Eram în zona de evoluţie pax-americană. Era prosperă! Oamenii erau veseli, erau concerte peste concerte. Am fost şi după 11 septembrie 2001 şi am asistat în aceşti ultimi 20 de ani la transformarea Americii şi la scindarea Americii" a spus Cozmin Gușă, la DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel