Proteste în Piața Victoriei. Răspuns la mitingul PSD. Video

Mai multe organizații civice au anunțat un miting în Piața Victoriei, duminică, începând cu ora 18:00.

UPDATE ora 20:00. Peste 300 de persoane s-au adunat până la această oră în Piața Victoriei. 

Peste 300 de persoane s-au adunat duminică, în Piaţa Victoriei, la un miting de protest organizat de Rezistenţa, Insistăm, Iniţiativa Ro. 

Protestatarii suflă în vuvuzele şi poartă pancarte cu mesaje precum: "Uniţi salvăm Roşia Montană"; "Resetare nu schimbare", "Nu ne scoateţi din sărite. Roşia Montană". 

Ei poartă steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene şi scandează lozinci precum "PSD, ciuma roşie", "Hoţii, hoţii", "Cuib de hoţi şi mafioţi". 

Protestul #rezist de astăzi s-a vrut a fi un răspuns la mitingul de amploare organizat de Partidul Social Democrat în Piața Victoriei.

Iată mesajul de chemare în stradă:

„De ce iesim duminica ? - Pentru ca Rosia Montana NU este de vanzare! - Pentru ca CCR, cel mai important forum, a ajuns sa fie subordonat politic, sa raspunda la ordine politice. Iar CCR-ul, garantul constitutiei, a ajuns sa incalce constitutia - Pentru ca vor sa nationalizeze si sa fure Pilonul II de pensii - Pentru ca 9 miliarde de lei o sa fie furate. Fondul este practic o conductă de bani prin care PSD ar putea sifona nişte miliarde bune. Nu există control asupra gestionării banilor, în afară de cel de la Partid. Nu există o analiză făcută de Eurostat pe impactul bugetar. Practic este sacul cu bani al ţării - Pentru ca atunci cand un partid politic organizeaza un miting cu Japca, unde obliga lumea sa participe la evenimentul lor, urmatorul pas este dictatura! - Pentru ca atunci cand esti condamnat, trebuie sa stai in puscarie, nu sa faci puscarie de acasa, din vila ta, in timp ce inoti in piscina cumparata din fonduri publice," se arată în mesajul #rezist.

Iată imagini de la protest: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel