PROTEST. Medicii de la C.C. Iliescu, în stradă!

Medicii, asistentele și infirmierele de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală protestează din nou, principala nemulţumire a acestora fiind legată de venituri.

"Suntem în poziția de a nu putea acorda nici măcar sporurile minime, cuprinse în regulament. Nu avem bani nici măcar pentru sporurile minime. Din acest motiv spun că este păcat ca o lege care face istorie în România postdecembristă să nu poată fi pusă în aplicare din cauza unor amănunte, pentru că câteva zeci sau sute de milioane de lei, pentru o țară care are un PIB de 200 de miliarde de euro ... e un amănunt", a declarat managerul Institutului, Șerban Bubenek, care este alături de protestatari, în stradă, informează Pro tv.

[citeste si]

Şi angajaţii de la Institutul "Marius Nasta" au protestat din nou joi, susţinând că veniturile salariale ar fi nemajorate la infirmiere şi îngrijitoare, iar sporurile au scăzut de la 100%, în prezent ele fiind diferenţiate pe diferite categorii de personal şi la medici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel