EXCLUSIV  Protest la Ateneu. Surpriză - liderii Europei vs. protestatari

protest 10 ianuarie
protest 10 ianuarie

Protestul organizat în zona adiacentă Ateneului Român, pe durata desfăşurării ceremoniilor prilejuite de către preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, nu a avut efectul scontat. 

Protestul care a fost anunţat în urmă cu câteva zile şi despre care s-a tot vorbit la TV şi pe reţelele sociale, care a avut loc în zona Ateneului Român, pe durata desfăşurării ceremoniei prilejuite de preluarea preşedinţiei Consiliului UE, nu a avut efectul pe care şi l-au dorit organizatorii. Reporterul DC News prezent la locul evenimentului relatează că atât la sosirea oficialităţilor cât şi la finalul evenimentului, atunci când reprezentanţii UE au părăsit Ateneul Român, scandările protestatarilor nu au fost auzite de către lideri. 

Aceasta se datorează atât faptului că numărul celor care participau la protest era redus - la finalul evenimentului aflându-se în zonă doar câteva zeci de oameni, cât şi distanţei destul de mari dintre Ateneul Român şi zona statuii lui Carol 1, din faţa Palatului Regal, acolo unde erau aceştia grupaţi. 

Vezi şi: Olguța Vasilescu, replică pentru Iohannis: Sunt chiar mai calificată

Dan Negru, mesaj dur: Cică suntem șefii Europei...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel