EXCLUSIV  Protest la Ateneu. Surpriză - liderii Europei vs. protestatari

[] []

10 ian 2019 / 23:02
Salveaza PDF Comentarii
protest 10 ianuarie
Descriere foto: protest 10 ianuarie

Protestul organizat în zona adiacentă Ateneului Român, pe durata desfăşurării ceremoniilor prilejuite de către preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, nu a avut efectul scontat. 

Protestul care a fost anunţat în urmă cu câteva zile şi despre care s-a tot vorbit la TV şi pe reţelele sociale, care a avut loc în zona Ateneului Român, pe durata desfăşurării ceremoniei prilejuite de preluarea preşedinţiei Consiliului UE, nu a avut efectul pe care şi l-au dorit organizatorii. Reporterul DC News prezent la locul evenimentului relatează că atât la sosirea oficialităţilor cât şi la finalul evenimentului, atunci când reprezentanţii UE au părăsit Ateneul Român, scandările protestatarilor nu au fost auzite de către lideri. 

Aceasta se datorează atât faptului că numărul celor care participau la protest era redus - la finalul evenimentului aflându-se în zonă doar câteva zeci de oameni, cât şi distanţei destul de mari dintre Ateneul Român şi zona statuii lui Carol 1, din faţa Palatului Regal, acolo unde erau aceştia grupaţi. 

Vezi şi: Olguța Vasilescu, replică pentru Iohannis: Sunt chiar mai calificată

Dan Negru, mesaj dur: Cică suntem șefii Europei...


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81