Protest în Piața Victoriei. Chirieac: E diferența prea mare, penibilă

Bogdan Chirieac condiseră că protestul din Piața Victoriei, aflat în plină desfășurare, este realizat într-un moment nepotrivit, în cotextul în care, cu o seară în urmă, PSD a organizat un miting la care au participat câteva sute de mii de persoane. 

Protestul organizat astăzi, în Piața Victoriei, de către șase organizații care militează împotriva PSD, este, din perspectiva analistului Bogdan Chirieac, realizat într-un moment nefericit. "Din punct de vedere imagologic, este un moment nefericit să demonstrezi acum, că după ce ți-au venit trei-patru sute de mii de pesediști aseară, și nu numai pesediști, să te duci cu câteva sute de persoane, e diferența prea mare, e un pic ridicolă, penibilă. Puteau să aștepte câteva zile până când să organizeze din nou aceste proteste. Dar altminteri, protestul lor este perfect îndreptățit. Asta este o democrație, mai ales dacă protestul o fi și autorizat", a declarat Bogdan Chirieac la România Tv.

Prezență scăzută la protest

La protestul de astăzi, numit ”Țara arde! România nu e de vânzare”, care se va încheia la orele 21.00, și-au anunțat prezența pe Facebook aproximativ 3.600 de persoane. Până la această oră, în piață sunt doar câteva sute de protestatari, majoritatea membrii și susținători ai celor șase organizații care au inițiat evenimentul de astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel