EXCLUSIV  PROTEST, 24 februarie. Semnalul dat de Angi Șerban, Dide și Cârstoiu

(foto ilustrativ protest) Angi Serban
(foto ilustrativ protest) Angi Serban

Un protest intitulat „Abrogați și apoi plecați” va avea loc duminică, 24 februarie, începând cu ora 18.00, în Piața Victoriei.

Organizatorii protestului l-au citat pe filosoful Mihai Șora. Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii. Noapte bună, România! - Mihai ȘORA 

Noi nu spunem noapte bună! Pentru că noi vedem și știm câtă dreptate are domnul Șora, în mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem în Piața Victoriei. Ca să-i OPRIM. Și ca să putem spune, din nou, Bună dimineața, România!”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Dide și Cârstoiu, din nou în Piața Victoriei

Cristian Mihai Dide, într-un LIVE pe Facebook, a anunțat că fi prezent duminică în Piața Victoriei, vorbind totodată și despre „centralizatorul de amenzi". „Voi încerca să fac LIVE-uri cât mai scurte, pentru că mai avem nevoie de timp și pentru altceva. Mâine (n.r. duminică) vreau să aduc un recipient de ceai în Piața Victoriei. L-am mai folosit o dată la protestul din 6 martie, la Parlament. Astăzi, aș vrea să vă vorbesc despre centralizatorul de amenzi, un fișier de care noi ne ocupăm de aproape doi ani", a spus Dide, sâmbătă după-amiază, într-un LIVE pe rețeaua de socializare Facebook. Cu privire la acesta, a spus că „a fost tot timpul public, dar foarte mulți nu au știut de el".

„Tot timpul se poate mai rău”, a scris, pe contul lui de Facebook, și Tudor Cârstoiu, adăugând: „Ne vedem duminică în Piața Victoriei!”.

Angi Șerban: Oamenii se satură repede

Protestatara Angi Șerban a povestit, pentru DC News, care va fi lait motivul manifestației de duminică, din Piața Victoriei, și de ce nu a mai venit lumea în ultima perioadă la proteste. „Pentru protestul de duminică, 24 februarie, am cerut celor care vor să participe să aducă o pereche de încălțări ale rudelor care au plecat la muncă în străinătate. Încățările reprezintă ceea ce au lăsat oamenii care au plecat din țară din cauza corupției pentru că nu mai au unde munci în țară”, a spus Angi Șerban, adăugând ulterior: „Oamenii nu pricep care este consecința asupra vieții lor. Nu înțeleg care este firul de la emiterea unei ordonanțe până la efectele asupra traiului lor zilnic. Masele de oameni nu sunt active... sunt reactive. Oamenii se satură repede”. Duminică, a scris pe contul ei de Facebook: „Vă strigăm! Haideți!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel