Propunere șoc la Insula Iubirii: "Ți-ar plăcea...?"

Bogdan are propria variantã pentru cea mai șocantă primă noapte a unui concurent la Insula Iubirii, un ritual de inițiere pe care l-a trecut cu brio, dar fără prea multă plăcere și a găsit chiar și o explicație pentru comportamentul lui: oboseala.

Concurentul e conștient că, deși în fața celorlalți, apropierile de Loredana au fost șocante, ele i-au asigurat o intrare triumfală, obținând foarte repede respectul celorlalți băieți. La fel de franc și-a spus părerea și despre ispita ce l-a ajutat să ofere spectacolul inedit, apreciindu-i calitățile fizice și îndrăzneala, dar comparând-o cu femeia de acasă, însã plasând-o pe un loc inferior acesteia. Nu a ezitat însã şi şi-a găsit curajul pentru a-i face Irinei cea mai inedită propunere de început de relație pe care a auzit-o vreodată insula: "Ți-ar plăcea ca noi doi să începem o relație?".

În noaptea cu numărul şase Adrian a simțit pe pielea lui ce înseamnă să devii invizibil pentru persoana pe care o dorești, neștiind că va fi momentul în care adevăratul lui caracter va începe să devină vizibil pentru restul țării. Bărbatul și-a exprimat uimirea la adresa personalității ieșite din comun a ispitei, încercând să câștige compasiunea altora pentru felul în care aceasta îl tratează. Pentru Adrian a urmat un lung șir de provocări venite din partea ispitei Maria, menite să îi umple un pahar al toleranței care, odată vărsat, să îi dea de gol planul.

Adrian şi-a arãtat adevărata față 

În lipsa mult râvnitei ispite, Adrian şi-a arãtat adevărata față și a dezvăluit care este motivul real al participării la Insula Iubirii, imaginea pe care crede că o dobândi: cea de bărbat exemplar. Ba chiar le-a şi împãrtãşit planul pe care îl are la întoarcerea în ţarã celor de la Purimuntra: cum femeile vor sta la coadă în Cluj ca să îl cunoască! Toate acestea împreună cu un comportament care nu i-ar face cinste nimănui, plin de jigniri și manifestări grotești în fața camerelor de luat vederi.

La Minitel, Geanina a luat inițiativa și l-a invitat pe Andi la un date. O întâlnire fără prea multe cuvinte, dar pe care ispita a considerat-oproductivă, i-a ținut pe cei doi câteva ore departe de intrusul din relația lor, Denisa, care nu a renunțat la cucerirea bãrbatului și la sosirea celor doi și-a declarat intenția de a merge într-o plimbare cu skyjet-ul în compania lui.

La adăpost de trio-ul care captează atenția tuturor pe insula fetelor se află prietenia care se înfiripă încet și sigur între Gia și ispita Adrian. Încă din momentul în care aceasta s-a alăturat grupului de fete, cei doi și-au petrecut majoritatea timpului împreună. Despre relație Adrian a încercat să mai aducă discuția, dar subiectul a fost brusc închis de Gia. Cum vor evolua lucrurile pe cele douã insule, telespectatorii vor putea urmãri lunea viitoare, de la 20:00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel