Propunere PSD pentru prezidenţiale. Adrian Năstase sugerează susţinerea unui candidat din societatea civilă

Fostul premier Adrian Năstase le oferă social democraţilor o sugestie în ceea ce priveşte posibilul candidat al partidului la alegerile prezidenţiale. Ca urmare a mişcărilor de forţe din interiorul partidului, PSD nu are un candidat propriu ales pentru prezidenţialele din toamnă, astfel că soluţia ar putea veni din exterior. Mai exact, Adrian Năstase sugerează susţinerea unei personalităţi din societatea civilă. 

"Pentru primul scrutin care urmează, cel prezidențial, PSD se va vedea nevoit, probabil, să adopte o strategie neconvențională. Liderii partidelor din coaliția de guvernământ care tocmai au pierdut alegerile, inclusiv în tentativa de a trece pragul electoral, nu mai sunt, din păcate, candidați viabili. O strategie neconvențională ar putea fi susținerea unei personalități din societatea civilă, care să intre mai bine în rolul de președinte decât Klaus Iohannis, care s-a dovedit a fi excesiv de implicat în politica partizană", a scris fostul premier pe blogul său. 

PSD îşi va desemna candidatul la alegerile prezidenţiale în cadrul comitetului executiv care se va desfăşura, cel mai probabil, la începutul lunii iunie! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel