Programul "Vacanţe la ţară" a demarat. Vezi prețurile

Unul dintre cele mai cunoscute programe ANTREC,  "Vacanţe la ţară" a demarat. Turiştii se pot caza cinci nopţi la pensiuni agroturistice în perioada 23 martie şi 13 iunie.

Programul organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural alături de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, le oferă turiştilor posibilitatea de a petrece câteva zile libere liniştite redescoperind viaţa la sat şi bucătăria tradiţională la tarife de cel mult 250 de lei de persoană.

Cinci nopţi de cazare într-o cameră dublă la o pensiune agroturistică, cu mic dejun inclus, costă 150 de lei de persoană la o pensiune de 2 margarete, 195 de lei de persoană la pensiuni cu 3 sau 4 margarete, respectiv 250 de lei de persoană la pensiuni de 5 margarete.

Excepţie de la aceste tarife vor face perioadele de Paşte şi de 1 Mai.

Cele mai multe astfel de pensiuni se găsesc în zona Bran-Moeciu şi în judeţele Alba, Bihor, Covasna, Neamţ, Gorj şi în Alba. Activităţile pe care le pot desfăşura turiştii pe parcursul zilelor petrecute la pensiunile agroturistice le diferenţiază pe acestea de ale unităţi de cazare asemănătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel