PROGRAM TV PAȘTE 2017. Program complet de PAȘTE 2017

PROGRAM TV PAȘTE 2017. Televiziunile vă așteaptă cu programe speciale de Paște 2017. Ofertele lor nu sunt deloc de neglijat așa că, în rândurile de mai jos, vă oferim PROGRAMUL complet TV de Paște 2017. Veți afla ce puteți vedea la televizor în perioada de Paște 2017.

PROGRAM TV PAȘTE 2017. Cea mai mare sărbătoare de Paște este la România TV. Distracție, muzică populară, multă voie bună, dar și știri veți găsi la România TV.

De Paște, când oamenii se strâng în jurul meselor, ciocnesc ouă roșii și se bucură unii de ceilalți, Antena 1 împarte sărbătoarea. 

PROGRAM TV PAȘTE 2017. În meniul de Paște al postului se găsesc programe pentru toate gusturile și toate exigențele. Sărbătoarea începe joi, 13 aprilie, când Antena 1 difuzează începând cu ora 20.30 prima parte din capodopera lui Franco Zeffirelli, „Iisus din Nazaret". Cea de-a doua parte va fi difuzată în Vinerea Mare de la 20.30, iar ultimaparte, sâmbătă, 15 aprilie, de la 16.30.

În ediția specială „Acces Direct" din Vinerea Mare, de la ora 17.00, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor Antenei 1 povestea de familie a unei îndrăgite interprete de muzică populară. Maria Dragomiroiu îşi va deschide sufletul în faţa românilor, iar alături de aceasta, într-o zi atât de specială, vor fi soţul ei şi nepoatele sale.

Sâmbătă la ora 20.00, Antena 1 difuzează o nouă ediție a celui mai spectaculos show al transformărilor, Te cunosc de undeva, iar de la ora 23.30 Slujba de Înviere.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. O nouă gală magică a transformărilor, în seara de Înviere, la Antena 1. Sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, la „Te cunosc de undeva!", prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan promit noi transformări de senzație și minunate călătorii muzicale, într-un spectacol care nu trebuie ratat.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Sore va cânta o piesă sensibilă, dar foarte dificilă, transformată în Adele, "Cuza" va fi un oltean pur sânge, cu ochi jucăuși și voce puternică, marele artist Tudor Gheorghe, în timp ce Ruby va interpreta "Ioane, Ioane", precum inegalabila Mirabela Dauer. 

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Seara va fi deschisă de Florin Ristei și trupa sa, FreeStay care, de data asta, vor cânta împreună cu Nidia, fiica celebrului compozitor Horia Moculescu.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Cine va realiza cea mai bună transformare a ediției, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, numai la "Te cunosc de undeva!".

De Paște, „iUmor" și „Chef de râs"

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Cea de a șaptea ediție a emisiunii „iUmor", difuzată de la ora 20:30 chiar în duminica Paștelui, va fi una specială. Printre surprizele acestei ediții, telespectatorii Antena 1 vor vedea unul dintre cele mai spectaculoase numere de umor la nivel mondial. 

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Și tot atunci nu va lipsi de la „iUmor" un preparat foarte iubit de români: micii! Nu mică le va fi mirarea juraților când vor vedea că un concurent îi va găti direct pe scenă, în timpul unui număr de stand-up.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Tot duminică, în prima zi de Paște, de la ora 22.30, Vasile Muraru și Valentina Fătu au „Chef de râs" cu care îi vor molipsi, cu siguranță și pe telespectatorii Antena 1. Momentele umoristice pregătite de cei doi actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase" vor alterna cu cele muzicale susținute de invitații lor, Alina Eremia, Pepe, Sofia Vicoveanca, Dinu Iancu Sălăjanu.

Pe 17 aprilie, de la ora 8.00 dimineața, la Antena 1,Răzvan și Dan petrec Paștele în familia „Neatza"

Pentru gașca de la „Neatza cu Răzvan și Dani" Paștele se sărbătorește și în cea de-a doua familie a lor, aceea formată din echipa matinalului de la Antena 1. Așa se face că în dimineața celei de-a doua zile de Paște, telespectatorii sunt așteptați să se bucure alături de Răzvan, Dani, Vlăduț, Flavia, Amalia și Cătălin Oprișan într-o ediție specială în care tradițiile sunt cuvântul de ordine. Mâncare tradițională de Paște, costume, muzică populară și o atmsoferă caldă de primăvară sunt ingredientele unei ediții speciale în dimineața de 17 aprilie.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. În zi de sărbătoare, în platoul de la „Neatza" vor sosi artiști precum Nico, Celia, Dj Rynno & Sylvia, dar și Raluka, iar provocarea pentru ei va fi să interpreteze muzică populară alături de taraful condus de Gelu Voicu. Și pentru că este primăvară, băieții de la „Neatza" vor duce sărbătoarea și afară, la soare, asta pentru că momentele din ediția specială din 17 aprilie nu se vor petrece doar în studio, ci și în apropierea acestuia, în aer liber. Bunătățile de Paște vor fi asigurate de Vlăduț, care are cele mai delicioase rețete și e gata să-i răsfețe pe toți, ai casei și musafiri deopotrivă, într-o ediție savuroasă „Neatza cu Răzvan și Dani".

Luni, 17 aprilie, în a doua zi de Paște, „Prietenii de la ora 11" pregătesc o ediție specială cu mulți invitați, muzică bună și delicii culinare de sărbătoare

„Prietenii de la 11" se întâlnesc luni, în a doua zi de Paște, pentru a petrece împreună, ca în familie. Diana Munteanu și Florin Ristei vor fi gazdele perfecte de la ora 11:00 pentru mulți invitați care vor transforma platoul emisiunii într-o casă plină de veselie. Desigur, nu vor lipsi nici preparatele de sărbătoare, nici discuțiile ca între prieteni și nici muzica bună.

A doua zi de Paște, de la ora 14.00, Maria şi Ionuţ Iftimoaie, Luminiţa Anghel şi Silviu Dumitriade şi Ianna Novac şi Octavian Dobrotă sunt invitații Mirelei Vaida în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1".

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Într-o atmosferă relaxată, cele trei cupluri vor face tot posibilul pentru a demonstra că se cunosc foarte bine, însă o mulţime de întrebări spumoase le vor da bătăi de cap pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platoul de filmare. Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind luni, 17 aprilie, de la ora 14:00, „2k1", la Antena 1.

„Chefi la cuțite", ediție specială

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Tot în a doua zi de Paște, începând cu orele 20.30, Antena 1 difuzează o ediție specială a emisiunii „Chefi la cuțite" unde vedeta este însuși meniul de Paște pe care îl vor avea de pregătit concurenții. 

Marţi, în a treia zi de Paști, Mirela Vaida porneşte în căutarea „Vedetei Fantastice" la Acces Direct

Marţi, în a treia zi de Paşti, Mirela Vaida transformă platoul emisiunii „Acces Direct" în „câmp de luptă", într-o cursă nebună pentru descoperirea „Vedetei Fantastice" din showbiz-ul românesc. Două echipe de artişti formate din Margherita, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Nicoleta Voica, Mihai Trăistariu, Vali Vijelie, Steliana Sima, Valentin Sanfira, Emilia Ghinescu şi Constantin Măgureanu se vor întrece pentru a obţine indicii, care să le ajute să descopere cine este personajul care se ascunde în spatele „Vedetei Fantastice", în vreme ce juriul competiţiei va fi format din Ionela Prodan, Elena Merişoreanu, Constantin Enceanu şi însăşi „Vedeta Fantastică".

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Echipa care va oferi cele mai multe răspunsuri corecte la finalul fiecărei runde de întrebări va avea dreptul să obţină un indiciu despre identitatea „Vedetei Fantastice", în timp ce echipa care pierde va primi o pedeapsă. Şi pentru că ştiu să se distreze, indiferent de situaţie, vedetele vor cânta, vor dansa şi vor face haz de necaz, iar dacă vor reuşi sau nu să descopere „Vedeta Fantastică", telespectatorii vor afla urmărind ediţia specială a emisiunii „Acces Direct", difuzată marţi, 18 aprilie, de la ora 17:00, la Antena 1.

De Paşte, Antena Stars le-a pregătit telespectatorilor un program cu totul şi cu totul special, pe gustul tuturor, conceput în jurul sloganului "Fie ca... fiecare să se bucure de Sărbătoare!".

Începând de marţi şi până vineri, de la ora 14:30, Antena Stars va difuza "Star Special: Pelerini la Mormântul Sfânt", când telespectatorii vor avea ocazia să parcurgă alături de Carmen Tănase, Nicoleta Luciu, Monica Tatoiu şi Simona Gherghe Drumul Crucii, pe unde a păşit Iisus Hristos cu crucea în spate, în drumul spre Golgota şi chiar să pătrundă în Mormântul Sfânt.

În Vinerea Mare, de la 19:45, Mihai Morar le aduce românilor o ediţie de colecţie a emisiunii "Răi da' buni". Sculptorul de creiere Leon Dănăilă îşi deschide sufletul în faţa telespectatorilor Antenei Stars într-un interviu emoţionant despre copilăria sa şi despre magia sărbătorilor de Paşte petrecute alături de familie. Emoţia şi bucuria sărbătorii vor continua cu un interviu de excepţie cu preotul iubit de toate generaţiile, Constantin Necula.

Seara continuă sub semnul emoţiei, cu o ediţie specială a emisiunii "Agenţia VIP", începând cu ora 22:00. Cristian Brancu va fi alături de soţia regretatului Vadim Tudor şi de cele două fete ale cuplului, într-un interviu emoţionant despre omul în jurul căruia şi-au clădit întreaga existenţă. Cristina Spătar îşi deschide şi ea sufletul la Antena Stars şi poveşteşte despre momentele de grea încercare în care a ajuns în timpul divorţului, mărturisind echipei "Agenţia VIP" că a existat un moment în care a vrut să se sinucidă. Seara se va încheia cu un interviu de colecţie cu soţia regretatului Cornel Patrichi. Cornelia Patrichi va vorbi despre durerea pricinuită de dispariţia soţului, despre viaţa ei de acum şi modul în care îşi aminteşte de el, la un an de la moartea sa.

Sâmbătă, de la ora 13:00, Tudor Gheorghe este invitatul Florentinei Fântânaru într-o ediţie specială "Dincolo de aparenţe", unde va vorbi despre ce înseamnă pentru el sărbătoarea Învierii Domnului, cum se pregăteşte pentru ea şi ce delicii culinare pregăteşte an de an, dar şi despre cariera sa şi, mai ales, despre omul Tudor Gheorghe.

Pregătirile pentru masa de Paşte continuă de la ora 16:15 cu o ediţie specială "Star Chef", în care Daniela Condurache, Mariana Căpitănescu, Steliana Sima, Alessis, Cornel Borza şi Valeria Arnăutu se vor strădui din greu să pregătească preparate specifice acestei sărbători. Friptură de miel, pască, ouă roşii, drob şi chiar şi pâine de casă, toate vor fi făcute pe loc, sub atenta supraveghere a chef-ului Nicolai Tand.

De la ora 19:55, Laura Micovschi şi Andra Trandaş le aduc telespectatorilor o producţie de suflet, "Confesiuni", în care patru personalităţi marcante îşi deschid sufletul în parg de sărbătoare: Nataşa Raab, Alexandru Arşinel, preotul despre care se spune că este făcător de minuni, din Siliştea Gumeşti şi un interviu de colecţie, oferit după multă vreme, de îndrăgitul actor Valentin Uritescu. Seara va continua cu prima parte a peliculei "La început a fost cuvântul", de la ora 21:45, o colecție de povestiri biblice care încă ne cuceresc prin incredibila forță a credinței și prin profunda lor semnificație. De la ora 23:40, Antena Stars va transmite live Slujba de Înviere, pentru ca de la ora 00:15 să difuzeze a doua parte a producţiei "La început a fost cuvântul".

În zi de sărbătoare, în Duminica Paştelui, de la ora 13:00, Florentina Fântânaru aduce în casele românilor o ediţie specială a emisiunii "Dincolo de aparenţe", înregistrată în Catedrala Mitropolitană de la Sibiu şi avându-l drept invitat chiar pe părintele Constantin Necula, într-un interviu emoţionant.

De la ora 15:30, Oana Turcu este mesagerul iepuraşului acasă la Andrei Ştefănescu. 

De la ora 16:30, Maria Simion şi Nicolai Tand le spun "Hristos a înviat" telespectatorilor într-o ediţie specială a emisiunii "Star Chef" şi îi invită să petreacă alături de prietenii lor, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Maria Dragomiroiu, Laura Lavrig, Adriana Antoni şi Gelu Voicu o după amiază cu multă voie bună, muzică de petrecere şi bineînţeles mâncare bună, vedeta zilei fiind mielul preparat chiar atunci, la proţap.

[citeste si]

Petrecerea continuă de la ora 19:55 în familia Antena Stars, cu "Supershow-ul de Paşte". Emisiunea prezentată de Andra Trandaş şi Mihai Morar aduce laolaltă toate vedetele staţiei şi, pentru că atunci când te duci la prieteni, nu mergi cu mâna goală, fiecare aduce şi un invitat surpriză. Seara va continua cu producţia "Astă seară dansăm în familie", difuzată de la ora 23:00, la Antena Stars.

Luni, de la ora 19:45, vedetele îşi dau întâlnire în platoul emisiunii "Răi da' buni", pentru a petrece alături de telespectatori a doua zi de Paşte. Mariana Căpitănescu, Steliana Sima, Maria Constantin, Nicoleta Voica, Prestige Orchestra, trupa Alessis, Gelu Voicu, Pepe, Elena Ionescu şi Mahala Rai Banda dau startul distracţiei alături de Mihai Morar.

Seara celei de-a doua zile de Paşte se încheie tot sub semnul distracţiei. Începând de la ora 22:00, vocile de aur ale României le vor trece pragul Adrianei Bahmuţeanu, Rocsanei Marcu şi lui Cristian Brancu, la "Agenţia VIP". Silvia Dumitrescu, Mihai Constantinescu, Marcel Pavel, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanţu, Stela Enache, Oana Sarbu, Fuego, Cotabita, Sanda Ladoşi şi Marina Voica petrec alături de telespectatorii Antenei Stars şi demonstrează, o dată în plus, că piesele lor sunt nemuritoare.

TVR 2

Sâmbătă, 15 aprilie

12.30 – Credo - Urbi et orbi, transmisiune directă de la Vatican

Pe 15 aprilie, de la 23.20, de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, TVR 1 transmite în direct Slujba de Înviere a Domnului. De la ora 21.30, la TVR 2, credincioşii catolici intră în legătură directă cu Catedrala San Pietro, unde Papa Francisc prezidează Vigilia pascală din Noaptea Învierii.

Duminică, 16 aprilie

13.30 - Natură şi sănătate - Ediţie specială de Paşti - în care ne întâlnim cu Valeria Arnăutu, ghidul echipei în acest episod. 

16.00 - Gala umorului - Ediţie specială de Paşti. "Gala umorului" revine în grila TVR 2 cu al şaptelea sezon, iar primul episod este o ediţie specială de Paşti în care momentele antologice din Arhiva de Aur a Televiziunii Române vor fi prezentate de îndrăgiţii actori: Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba sub titulatura "Ce ne-aduce iepuraşul?". Sunt pregătite surprize plăcute, nestemate antologice înregistrate de nemuritorii: Amza Pellea, Dem Rădulescu, Ştefan Mihăilescu-Brăila, Jean Constantin, Mihai Fotino, sau Sebastian Papaiani, într-un program de bună-dispoziţie şi divertisment de calitate. Producător Cosmin Dumitru

20.10 – 101 Dalmaţieni vă aşteaptă să petreceţi o seară minunată împreună

23.50 - La zi de mare sărbătoare - prezintă: Miruna Ionescu. În Duminica Paştelui vă invităm să urmăriţi un program care vă aduce bucuria Învierii Domnului prin cântecele artiştilor folclorului românesc. Actriţa Miruna Ionescu, gazda acestei ediţii speciale vă spune "Hristos a Înviat!" amintindu-vă că Învierea Domnului nu este o sărbătoare doar a oamenilor, ci a întregii naturi. Invitaţii ediţiei sunt: Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Nicolae Furdui Iancu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Dinu Iancu Sălăjanu, Margareta Clipa, Mariana Ionescu-Căpitănescu, Marioara Man Gheorghe, Laura Haidău, violonistul Ştefan Cigu, grupul vocal-folcloric "Sânzienele" din Arad, Maria Dan Golban, Ileana Domuţa Mastan, Georgiana Pană, Domnica Sorescu, Georgeta Mihalache.Acompaniază orchestra Petrică Pană. Redactor: Luiza Caravasile, realizator şi producător: Maria Tănase Marin.

Luni, 17 aprilie

10.10 – Petreceţi dimineţile în a doua şi a treia zi de Paşti alături de Marina Almăşan şi Mircea Radu care au pregătit o ediţie specială de sărbătoare – difuzată în două părţi. 

De la ora 20.00 – urmăriţi prima ediţie a concursului „Câştgă România!" prezentat de Virgil Ianţu. Îi veţi cunoaşte pe primii trei concurenţi şi veţi afla în ce constă cel mai nou concurs de cultură generală având un format 100% românesc. 

De la ora 21.10 aveţi întâlnire cu 102 Dalmaţieni.

De la 23.00 - Dr.House - cel mai cinic, mizntrop şi genial medic revine cu ultimul sezon al serialului

Marţi, 18 aprilie, în a treia zi de Paşti, Iuliana Marciuc vă aduce, de la ora 21.10, un nou sezon al emisiunii „Destine ca-n filme", cu noi poveşti incredibile ce rivalizează ficţiunea, fără a avea însă scenarişti ci doar personaje reale.

Grila programelor de Paşte de la TVR 1:


Vineri, 14 aprilie

18.50 - transmisiune în direct de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, cu Slujba Prohodului Domnului, oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Sâmbătă, 15 aprilie

07.00 - documentarul Ecce Via - Aceasta este calea!

11.00 - documentar Săptămâna patimilor şi Noaptea Învierii, despre semnificaţia Săptămânii Mari şi a Sărbătorii Învierii

14.30 - seria Adevăruri despre trecut - cum sărbătoreau românii de Paşti în Epoca de aur.

15.00 - ediţie specială Ora Regelui - dedicată vizitei de numai trei zile a Prinţului Charles în România.

18.00 - ediţie specială Exclusiv în România - Cristi Tabără prezintă Biserici deosebite din judeţul Bistriţa, inclusiv o bBserică care a adăpostit, pentru o vreme, o bucată din veşmântul Maicii Domnului, un spin din Coroana Mântuitorului şi pământ de la Sfântul Mormânt.

23.20 - transmisiune în direct de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, cu Slujba de Înviere a Domnului.

Duminică, 16 aprilie

08.10 - ediţie specială a emisiunii Universul Credinţei

12.00 şi 13.00 - ediţie specială dublă a emisiunii Tezaur Folcloric

15.00 - emisiunea Politică şi delicateţuri - Mircea Dinescu îl are invitat pe Virgil Ianţu.

19.00 - prima ediţie din noul sezon "Poveste după poveste" - invitat, Toma Prădatu, fostul secretar al Federaţiei Române de Gimnastică.

21.20 - ediţie specială a emisiunii „O dată-n viaţă" - invitat, Fuego. Artistul este provocat să interpreteze patru roluri diferite, susţinut de vedete ale folclorului românesc.

Luni, 17 aprilie

12.10 şi 14.30 - ediţie specială "La masa de Paşti", prezentată de Iuliana Tudor.

17.15 - concert Adele: Live in London

21.00 - concert Tudor Gheorghe - Primăvara simfonic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel