Program caritabil SocialXChange. Sectorul 6, sprijin pentru persoane defavorizate din județul Călărași

Andrei Itu / 08 oct 2019 / 11:29 Salveaza PDF Comentarii

O nouă donaţie venită din partea Magazinului SocialXChange din Sectorul 6 a ajuns de curând la persoane defavorizate din zona rurală a judeţului Călăraşi.

'La începutul lunii, prin intermediul Asociaţiei Comunitatea Milei, peste o tonă de haine, mobilier, produse alimentare, produse pentru îngrijirea copiilor și jucării au fost distribuite familiilor sărace din comunele Mănăstirea şi Chiselet. Produsele oferite au fost donate la cele două sedii ale magazinului de către membrii  comunităţii sectorului, persoane fizice sau juridice care au ales să participe la programul caritabil SocialXChange, un proiect de succes din Sectorul 6, implementat de autorităţile locale.

Nu este prima dată când magazinul caritabil SocialXChange se implică în campanii umanitare, distribuind către comunităţile defavorizate produse de strictă necesitate donate de către cetăţeni, asociaţii  sau firme. Astfel, locuitori cu dificultăţi financiare din localităţi precum Dorobanţiu, Luica, Sultana, Nana (jud. Călăraşi) sau Ştefan cel Mare (jud. Olt), au beneficiat în trecut de astfel de produse, puse la dispoziţie prin intermediul SocialXChange.

Prin acţiuni de acest tip, organizate periodic, rolul caritabil al magazinului SocialXchange se extinde dincolo de graniţele comunităţii Sectorului 6, cu  impact pozitiv asupra vieţii de zi cu zi a oamenilor care trec prin momente critice. Mai multe informaţii despre procedura de donaţie şi principiile de funcţionare ale magazinului social puteţi găsi la www.socialxchange.ro.' se arată într-un comunicat de presă al Primăriei sectorului 6.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27