Procurorul Cristian Ardelean, declaraţii la ieşirea de la audieri

Procurorul DNA Oradea, Cristian Ardelean, a făcut o serie de declaraţii după ce a fost audiat la Parchetul General. 

Cristian Marius Ardelean, procuror de la DNA Oradea, a fost chemat pentru audieri la Parchetul General. Iată ce a declarat acesta la ieşirea din sediul instituţiei:

"Conţinutul unei discuţii private la adresa persoanelor la care am făcut unele referiri mai plastice, sub imperiul unor emoţii de moment sigur că poate conduce la deteriorarea profesională a relaţiilor dintre procuror şi judecător. E un lucru evident pe care nu l-am dorit pentru că nu ştiam că suntem înregistraţi. (...) Nu pot să dezvălui ce am declarat la audieri. Vă pot spune că au fost de bună credinţă, am fost audiat ca martor şi vedem ce se va întâmpla în continuare", a declarat procurorul Cristian Ardelean.

Întrebat dacă se fabricau dosare la DNA Oradea, Ardelean a declarat: "Niciodată. Eu nu am auzit ca un poliţist sau procuror să fabrice dosare. Eu ştiu de o sigură fabricare de dosare care s-a lăsat şi cu o condamnare. Cine fabrică dosare şi cine nu îşi respectă atribuţiile de serviciu nu se poate numi procuror sau magistrat", a mai declarat acesta. 

"Nu am purtat niciodată discuţii cu vreun judecător înainte ca acesta să pronunţe vreo soluţie, în vreun fel sau altul", a mai afirmat procurorul Ardelean. 

Vezi şi: Crețu – Plumb, contre. Intervenția Ecaterinei Andronescu

Laura Vicol, poveste incredibilă din instanță: Halal justiție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel