Probleme pe A3. Conectarea la Capitală, amânată

Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, inaugurată în iulie 2012, a fost lăsată fără nici un ban în bugetul pe anul acesta după ce Guvernul a tăiat finanţarea la rectificarea bugetară. Decizia executivului vine în condiţiile în care lucrările la infrastructură autostrăzii nu sunt terminate, porțiunea de 6,5 km de la Şoseaua de Centură până în Capitală e încă în construcţie, nodurile rutiere importante nu sunt finalizate, iar pe întreagă lungime a autostrăzii nu există încă nici o benzinărie.

Informaţiile vin de la Compania de Autostrăzi: "în acest an nu va fi deschis traficul pe niciun sector din această autostrada", potrivit hotnews.ro. Lucrările pe tronsonul Şoseaua de Centură - Strada Popasului sunt avansate, iar la începutul verii autorităţile anunţau noi kilometri inauguraţi.

În aceste condiţii, tronsonul ar putea fi deschis cel mai devreme în primăvara 2014, dar apare o altă problemă: o autostrada cu trei benzi pe sens se va opri într-o intersecţie cu un drum cu câte o bandă pe sens în zona Pipera. Ce soluţie au ales autorităţile? Au dat aviz de construire a unei benzinării în intersecţie, în loc să reconfigureze sensul giratoriu din Pipera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel