Prințul William s-a dus în secret la cârciumă, în timp ce Kate Middleton se tratează de cancer. Cine e femeia care l-a însoțit

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Prințul William s-a bucurat de o „călătorie secretă la cârciumă”, în timp ce Kate Middleton se tratează de cancer.

Prințul William ar fi mers în secret la cârciumă împreună cu soacra sa. Prințul și Prințesa de Wales și-au petrecut vacanța de Paște cu copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în timp ce încearcă să se obișnuiască cu diagnosticul de cancer al lui Kate. Forma cancerului nu a fost dezvăluită, dar viitoarea regină a început un curs de chimioterapie preventivă la sfârșitul lunii februarie și se spune că este destul de pozitivă în ceea ce privește șansele de recuperare pe care le are. Ea ar fi binedispusă, descriindu-se ca fiind „bine și devenind mai puternică în fiecare zi".

VEZI ȘI: Prințul William și Kate Middleton, "anxietate intensă" în legătură cu ideea de a prelua tronul. "Veștile despre cancerul lui Charles i-au pus..."

Cu cine a mers Prințul William la cârciumă

Kate Middleton a anunțat public că are cancer cu câteva zile înainte de vacanța copiilor ei de la școală pentru sărbătorile de Paște. Familia a mers la reședința lor de țară Anmer Hall din Norfolk, care este situată aproape de Sandringham Estate. Au ales acest loc pentru a fi departe de ochii publicului, în contextul în care Kate se confruntă acum cu probleme de sănătate. Acolo, Prințul William ar fi intrat într-un pub din North Norfolk, în weekend, împreună cu mama lui Kate, Carole. Se pare că soacra lui a stat cu ei în vacanța de Paște.

"Totul a fost foarte discret, fără zgomot. Tocmai a intrat și prin cârciumă, părea să fie cu Carole Middleton", a declarat un client de la acea cârciumă pentru Daily Mail, scrie Mirror.

Cu toate acestea, Kate Middleton nu li s-a alăturat lor.

VEZI ȘI: Kate Middleton, "schimbare puternică” în relația cu William. Analiza unui expert în limbajul corpului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel