Prințul Philip, mesaj la 98 de ani pentru personalul medical

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ducele de Edinburgh a mulțumit personalului medical din linia întâi, care se asigură că „infrastructura vieții noastre continuă", în timpul pandemiei de coronavirus.

Ducele de Edinburgh a mulțumit personalului medical din linia întâi, care se asigură că „infrastructura vieții noastre continuă", în timpul pandemiei de coronavirus, conform Daily Mail.

Prințul Philip, soțul Reginei Marii Britanii, a spus că a vrut să recunoască munca „vitală și urgentă" pe care medicii și oamenii de știință o depind. Ducele de 98 de ani a retras la obligațiile publice în 2017.

Un mesaj de recunoștință

„Cum ne apropiem de Săptămâna Mondială a Imunizării, am vrut să recunosc munca vitală și urgentă depusă de atât de mulți pentru a înfrânge pandemia; făcută de cei din profesiile medicale și de cercetare, la universități și institute de cercetare, cu toții uniți pentru a ne proteja de Covid-19", a transmis Prințul Philip, într-un mesaj distribuit de un cont al familiei regale.

„Din partea noastră, cei care rămânem acasă și în siguranță, am vrut să le mulțumesc tuturor oamenilor cheie care se asigură că infrastructura vieții noastre continuă; personalul și voluntarii care lucrează în domeniul alimentar și cel al distribuției, cei care mențin funcționale serviciile de poștă și de livrare, dar și cei care se asigură că gunoiul este încă strâns", a mai spus Ducele.

Comunicatul Prințului Philip a venit după ce Ducele și Ducesa de Sussex au dezvăluit vor avea „zero interacțiune" cu patru redacții britanice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel