Prințul Harry și Meghan Markle, pază de până la TREI MILIOANE de dolari. Forbes dă cifrele momentului. Prima GREȘEALĂ făcută în SUA

Instagram @sussexroyal
Instagram @sussexroyal

Ducii de Sussex au afirmat că au fost nevoiți să își asigure securitatea familiei lor și a proprietății din Montecito, după ce familia regală i-a exclus din punct de vedere financiar, iar London Metropolitan Police și-a retras paza. 

Mai mulți experți în securitatea persoanelor cu profil public susțin că siguranța ducilor de Sussex ar putea costa și 3 milioane de dolari. Cei doi au dezvăluit în interviul acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey că familia regală i-a exclus financiar, cei doi fiind nevoiți să își asigure paza și să își caute o locuință potrivită nevoilor lor. Excluderea lor ”financiară” a venit după ce chiar ei au luat decizia să părăsească Casa Regală britanică și responsabilitățile pe care le aveau ca parte din aceasta și au plecat în Canada, apoi în SUA. 

Cei patru specialiști intervievați de Forbes cred că cuplul folosește cel mai probabil o combinație de gărzi de corp și sisteme electronice pentru a asigura casa lor din Montecito. Însă paza nu se poate opri la limita proprietății de 29 de hectare a celor doi. Ducii ar avea nevoie de escorte care să le asigure drumul până la locațiile unde planifică din timp să meargă și echipe care să meargă în recunoaștere pentru a se asigura că locația este sigură. Aceeași echipă care asigură siguranța celor doi, trebuie să evalueze care sunt punctele vulnerabile ale proprietății, inclusiv posibilele situații când poate fi vorba de un incendiu de vegetație, un cutremur sau o furtună puternică.

Experții mai cred că cei doi au nevoie de o echipă care să verifice constant rețelele de socializare și care să țină legătura cu poliția pentru a fi înștiințați de potențialele amenințări. Kent Moyer, directorul unei companii de protecție, susține că prima greșeală pe care cuplul a făcut-o a fost să achiziționeze proprietatea pe numele lor, făcând publică locația în care se află. 

Poliția Metropolitană britanică asigură paza familiei regale oriunde pe glob, dar nu și pentru cei doi, deoarece aceștia au ales să renunțe la rolul lor de membri activi ai familiei regale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel