Prințesa Diana a avut o rochie de mireasă secretă, diferită de cea văzută la televizor. "Probabil a fost refolosită, ruptă, aruncată"

Captură de ecran / Foto: Video Youtube Kaspar Jones
Captură de ecran / Foto: Video Youtube Kaspar Jones

Prințesa Diana a avut o rochie de mireasă secretă. Află în articol pentru ce.

În ziua nunții lui Prințului Charles cu Diana, lumea aștepta cu nerăbdare să vadă rochia de mireasă a regretatei prințese, după ce luni de zile a fost un secret bine păzit. Dar ceea ce publicul nu știa este că Diana ar fi putut ajunge să poarte o rochie complet diferită față de cea pe care ei au văzut-o atunci la televizor și pe primele pagini ale ziarelor. Asta pentru că designerii au decis atunci să creeze o rochie secretă „de rezervă” fără să spună nimănui, scrie Mirror.

În loc să facă o simplă replică a rochiei pe care a purtat-o Diana la nuntă, aceștia au decis să creeze una complet diferită, care urma să fie folosită doar în cazul în care ceva nu mergea bine cu  modelul original. Se pare că nici Diana nu știa exact cum arată această rochie secretă.

Vorbind pentru People Magazine, Elizabeth Emanual, cea care a proiectat rochia Prințesei Diana alături de soțul ei David, a explicat de ce a simțit că este atât de important să aibă o altă rochie pregătită pentru Diana, atunci în vârstă de 20 de ani, pe care să o poarte pentru orice eventualitate.

„Eram un pic nevrotică și m-am gândit: „Ce se întâmplă dacă cineva intră și fură rochia sau se varsă ceva peste ea, sau este un incendiu, sau este furată? Atunci m-am gândit că trebuie să fac  o rochie de rezervă.”, a explicat ea.

Cum arăta rochia secretă

Astfel, Elizabeth a început să lucreze la o rochie nouă pentru care s-a inspirat dintr-o altă piesă vestimentară pe care urma să o facă pentru Diana - o rochie de bal roz pe care urma să o poarte înainte de ziua cea mare. Această rochie secretă de rezervă nu avea trena lungă și dramatică pentru care rochia de mireasă a Dianei a devenit atât de cunoscută. În plus, în loc de mânecile voluminoase, care erau atât de reprezentative anilor '80, Elizabeth a optat pentru niște mâneci mai strâmte.

Rochia de rezervă a fost, de asemenea, croită dintr-o țesătură gata făcută și, prin urmare, nu a avut acele broderii uimitoare realizate cu minuțiozitate manual. În egală măsură, culoarea mătăsii a fost diferită, fiind un alb mai simplu. Totuși, împotriva acestor pregătiri minuțioase, designerul nu a terminat niciodată rochia de rezervă.

„M-am gândit doar: „Dacă se întâmplă ceva, o vom termina și o vom avea gata”. Probabil a ajuns pe o un manechin de probă. Probabil a fost refolosită, ruptă, aruncată, cine știe?”, a explicat aceasta.

Reamintim că rochia pe care a purtat-o ​​Diana în ziua nunții ei a intrat în istorie pentru strălucirea ei, dar și pentru broderiile sale speciale. Au fost cusute manual 10.000 de perle mici pe voalul Dianei. O persoană a lucrat toată noaptea la asta, acasă, pentru a se asigura că designul strălucitor „praf de zână” a fost păstrat în mare secret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel