Prințul Harry: latura regală și cea "obișnuită"

Deși tatăl și fratele său sunt viitorii regi, prințul Harry are toate intențiile de a trăi o "viață obișnuită".

Prințul în vârstă de 32 de ani, care se întâlnește de aproape un an cu actrița serialului "Suits/Costume", Meghan Markle, a dezvăluit într-un nou interviu cu Newsweek că intenționează să-și educe viitorii copii în același fel în care mama sa, prințesa Diana a făcut-o cu el și prințul William. "Mama mea a avut un rol imens în a-mi arăta o viață obișnuită, inclusiv prin a ne lua pe mine și pe fratele meu să vedem oamenii fără adăpost", a spus el. "Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt complet tăiat de realitate. Oamenii ar fi uimiți de viața obișnuită pe care William și cu mine o trăim".

"Îmi fac propriile cumpărături. Câteodată, când vin de la contorul de carne din supermarketul local, mă îngrijorează că cineva îmi va face o poză cu telefonul", a adăugat el. "Dar sunt hotărât să am o viață relativ normală și dacă am noroc să am copii, pot să aibă și ei una." A luat o scurtă pauză, apoi a continuat: "Chiar dacă aș fi rege, mi-aș face cumpărăturile." Harry a mai menționat în interviu că "și-a închis" emoțiile de aproape 20 de ani. Cu toate acestea, acum vrea ca lumea să vadă că este o persoană pasionată. "Uneori pot să am prea multă pasiune", a recunoscut el. 

Prințul Harry și Meghan Markle

În timp ce prințul britanic speră că va fi tată într-o zi, o sursă apropiată de Harry a revelat revistei că nepotul reginei nu se grăbește să o ceară în căsătorie pe prietena sa americană. Într-adevăr, cei doi au spus: "Evident, ei se descurcă foarte bine și au multe în comun, dar nu s-au cunoscut reciproc îndeajuns. Trebuie să decopere dacă pot avea o relație obișnuită într-un cadru foarte neobișnuit. Cred că ceva se va întâmpla până la sfârșitul anului.", conform HelloMagazine

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel