Primul desert personalizat, pe masa juraților Chefi la cuțite - foto

Din toamnă, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își vor relua locurile la masa jurizării, pentru un nou sezon al celui mai iubit show culinar.

Perioada audițiilor pe nevăzute va debuta cu o mulțume de concurenți dornici să obțină cuțitul chefilor, iar o parte dintre ei se vor asigura că jurizarea lor va fi una memorabilă. Tocmai din acest motiv, un bucătar ce a mai trecut prin focurile primei etape a emisiunii va reveni în fața maeștrilor gastronomiei cu un preparat inedit: un desert personalizat Chefi la cuțite.

Concurentul va construi o "sufragerie" în totalitate din ciocolată, cu două fotolii, o masă și un televizor pe care este "proiectat" o imagine din show-ul lui culinar preferat. În trecut, bucătarul de 37 de ani a reușit să îi mai surprindă pe chefi cu un preparat cu totul și cu totul special, dar de data aceasta concurentul mărturisește ca și-a dorit să se întoarcă cu un desert personalizat, "drept mulțumire pentru echipa Chefi la cuțite".

(w670) desert

Cu toate acestea, jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt în căutarea balansului perfect între gust și plating, iar dacă bucătarul curajos va reuși să-i convingă că desertul său merită un pașaport de trecere către etapa următoare, telespectatorii vor afla în această toamnă.

În curând, Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel