€ 5.0919
|
$ 4.3707
|
Curs valutar: € 5.0919
|
$ 4.3707
 

Primul bucătar din ţară specializat în prepararea viţelului haiducesc

bucatar_protap_vitel_romania_63933400
 

Primul bucătar din România care s-a specializat în prepararea viţelului crud la proţap, reţetă recunoscută ca viţel în stil haiducesc, Bartha Erno din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna,...

"Primul viţel la proţap l-am făcut acum 26 de ani. E o reţetă complicată şi durează foarte mult. Timp de 5-6 zile viţelul, care trebuie să aibă cam 6 luni, trebuie să stea la saramură, apoi o zi întreagă la foc. Am participat concursuri la Budapesta, dar sunt chemat în fiecare an peste hotare. Am obţinut şi premii internaţionale fiindcă eu am făcut viţelul tip haiducesc, adică eu l-am pus crud pe proţap".

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close