Caz Caracal - Primele probe ADN au sosit. Alexandru Cumpănașu confirmă

Alexandru Cumpănașu a dat primele informații, duminică dimineața, despre probele de ADN-ul prelevate din mașina lui Gheorghe Dincă, suspectul crimei de la Caracal.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata dispărută în Caracal, a dezvăluit că medicii au confirmat că mai multe fire de păr găsite în mașina suspectului aparțin fetei.

Există primele rezultate. S-au găsit probe de ADN care corespund Alexandrei în mașina acestui nenorocit, fire de păr și scotch-ul cu care i-a fost lipită gura. Prin urmare, există șanse mari ca celelalte probe să vină, probabil diseară, așa am înțeles eu. faptul că se confirmă că ea a fost în mașina acestui monstru e un lucru care pe mine mă doare foarte mult", a spus Cumpănașu.

”Pe acel scotch sunt ADN-urile atât ale ei cât și ale lui”, a mai spus Cumpănașu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, a fost dus din nou duminică la casa în care se presupune că a avut loc crima, urmând să fie făcute noi cercetări. Totodată, pentru a doua zi consecutiv, au fost reluate căutările pe lac.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie".

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel