Urmărește emisiunea live


Primăria din Sibiu, lovitură pentru proprietarii leneși

Sibiu, Summit UE
Sibiu, Summit UE

Primăria majorează cu 500% impozitele pentru terenuri neîngrijite de aproape 200.000 de mp. Astfel, 12 proprietari vor trebui să plătească din acest an impozite majorate cu 500%, deoarece nu și-au curățat terenurile de gunoaie, mormane de pământ și moloz sau buruieni.

"Serviciul de Poliție locală al municipiului Sibiu ne înștiințează că persoanele fizice și persoanele fizice proprietari ai unor terenuri situate în intravilanul municipiului Sibiu, așa cum sunt identificate în Anexa 1, au fost somate să efectueze lucrări de întreținere necesare și să întrețină în continuare terenurile respective în stare de îngrijire. Starea terenurilor nu a fost remediată, în sensul că pe acestea sunt depozitate în continuare gunoaie, mormane de pământ și moloz, buruieni etc., astfel încât respectivele terenuri se mențin în categoria celor considerate a fi neîngrijite", se arată în raportul proiectului de hotărâre prin care se propune majorarea impozitelor, scrie Turnul Sfatului.

Din cei 12 proprietari de terenuri amintiți în Anexa 1 la care se face referire în proiect, doar unul este persoană fizică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel