Prezență referendum 2018. Mircea Badea, reacție

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a postat un mesaj ironic pe Facebook atunci când a observat ce redusă este prezența la vot în a doua zi de referendum. 

"Buahahaha. Poporul român este genial! Șapte la sută?!?! Buahahaha! Mă simț din ce în ce mai bine pentru că scap și de ultimele reflexe de a mai trece batranicile stradă(metaforic vorbind). E un fel de izbăvire pentru mine", a scris Mircea Badea după ce s-a anunțat prezența de duminică de la ora 10.00. 

În aceeași notă, după anunțarea datelor de la ora 13.00, Mircea Badea a scris că ar trebui să se ocupe și de propria persoană.

"Mă simt din ce în ce mai revigorat. Parcă am lasat un sac cu cărămizi din spate. Să mă mai ocup și cu mine, zic", a mai scris realizatorul TV pe Facebook. 

Până la ora 13,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 11,67% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central (BEC).

Numărul total al persoanelor care s-au prezentat la vot până la ora 13,00 este de 2.134.579, dintre care în mediul urban au votat 1.150.608 persoane, iar în mediul rural 983.971.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel