Preşedintele USR Mehedinţi, bătut în timp ce împărţea pliante electorale

Preşedintele USR Mehedinti, batut în timp ce impartea pliante electorale
Preşedintele USR Mehedinti, batut în timp ce impartea pliante electorale

Preşedintele USR Mehedinţi a fost luat la bătaie pe stradă, în timp ce împărţea pliante şi afişe electorale, cu doar câteva zile înainte de alegerile europarlamentare. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a USR Mehedinţi, care condamnă astfel de comportamente. 

"Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților. Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică violența asupra celorlalți competitori. Zilele trecute voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și injurați de către echipele PSD în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte. Președintele USR Mehedinți a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea ziare și pliante cu Alianța 2020 USR PLUS, de către cei care nu accepta faptul că românii vor să scape de hoție. Nu ne lăsăm, vom continua până scăpăm de ei!", se arată în postarea de pe Facebook a USR Mehedinţi. 

Alianţa 2020 USR PLUS este văzută de mulţi analişti politici ca principala alternativă la PSD, unii susţinând chiar că USR PLUS va obţine mai multe voturi decât PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel