Presa australiană: Djokovic ar putea fi expulzat JOI. Dacă rămâne, ar crea un precedent periculos. Viceprimarul din Belgrad: Nole, verifică-ţi cardurile

Facebook Novak Djokovic
Facebook Novak Djokovic

Novak Djokovic ar putea fi expulzat din Australia în cursul zilei de joi, anunţă presa australiană. 

"Guvernul federal încă pregătește în această seară (n.r. miercuri, 12 ianuarie) un caz solid pentru a revoca viza lui Novak Djokovic și a-l expulza. Sursele noastre susțin că ministrul Alex Hawke a amânat o decizie finală cu privire la invocarea sau nu a puterii sale discreționare de anulare a vizei lui Djokovic, deoarece cazul a avut implicații grave pentru politica Guvernului de protecție a frontierei.

O sursă guvernamentală a dezvăluit că orice mișcare spre relaxarea regulilor guvernamentale de imigrare și de a permite jucătorului de tenis să rămână în Australia ar crea un precedent periculos. Guvernul este pregătit să înfrunte o reacție internațională pe care o va atrage decizia, deoarece ar fi în interesul național și ar fi în concordanță cu 'eforturile noastre continue de a controla răspândirea Covid-19'.", scrie Herald Sun.

Viceprimarul din Belgrad: Nole, verifică-ţi cardurile 

Goran Vesic, vicepreședintele capitalei Belgrad, a lansat mai multe acuzații dure la adresa autorităților australiene, pe care le-a acuzat de furt. Pentru că i-au confiscat bunurile sârbului și l-au reținut vreme de aproximativ nouă ore, viceprimarul a folosit o ironie amară, că ar fi bine să-și verifice cardurile de credit, poate i-au blocat şi banii. 

"Toată lumea care a urmărit procesul online putea să-și dea seama de cât de inconfortabil s-a simțit judecătorul Anthony Kelly din cauza chinului la care a fost supus Nole al nostru de către statul australian și de oameni precum prim-ministrul Morrison sau ministrul Hawke.

Omului aproape că nu i-a venit să creadă că toate procedurile legale pentru imigrare au fost încălcate. Și, pe deasupra, l-au și furat pe Nole, luându-i portofelul și tot bagajul. Nole, verifică-ți cardurile de credit!

Continui să urmăresc știrile din Australia și nu mă pot trezi din șoc. Curtea a decis că Nole este un om liber, că poate juca la Australian Open, pe care l-a câștigat deja de nouă ori. Apoi, Hawke a trecut peste cuvântul Curții. 'Cine naiba e ăsta?', mi-am spus. Și va avea oare toată această hărțuire vreun final?", a transmis omul politic, conform Digisport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel