Presa americană: Cocoșii de luptă de la ferma fiicei Regelui Mihai erau drogați

Irina Walker
Irina Walker

Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul fiicei Regelui Mihai, prinţesa Irina Walker, acuzată că a organizat pariuri şi lupte ilegale de cocoşi. Potrivit presei americane, într-una dintre locaţiile grupării, poliţiştii au descoperit droguri de mare risc ce erau administrate cocoşilor pentru a deveni mai agresivi.

 A treia fiică a regelui Mihai și a cincea în ordinea succesiunii la tronul României, principesa Irina Walker a fost arestată în SUA, în luna august, pentru că, împreună cu soţul său, John Wesley, a organizat lupte ilegale de cocoşi. Subiectul a atras atenţia presei, care a scos la iveală detalii incredibile despre acest caz, scrie Ring.

 Surse din poliţie, citate de un post de televiziune local, spun că acţiunea care a dus la destructurarea reţelei a durat doi ani. De asemenea, agenţii sub acoperire au descoperit că păsările folosite în lupte erau crecute şi antrenate la o fermă unde au fost găsite cocaină şi metamfetamină, substanţe care, potrivit anchetatorilor erau date cocoşilor pentru a-i face mai agresivi.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel