Preotul Octavian despre "capcana" Facebook: Devenim artificiali

Preotul Octavian Mosin
Preotul Octavian Mosin

Preotul Octavian a transmis un mesaj pentru utilizatorii de internet despre "capcana virtuală" din care cu greu se mai poate ieși.  

Octavian Moșin, un preot care se bucură de o mare popularitate pe pagina sa de socializare, transmite un semnal de alarmă cu privire la modul în care pune stăpânire pe noi comunicarea online. Părintele, cu peste 10.000 de fani pe Facebook, susține că internetul ne poate transforma în oameni "artificiali".

"Comunicarea cu preponderență în spațiul virtual ne face reci și distanți. Devenim mai puțin responsabili și mai indiferenți față de aproape, ne scade atenția și devenim cumva artificiali. Dacă prin calculator nu se naște niciodată viața, rețelele de socializare nu vor genera de la sine comuniunea. Pot fi doar un spațiu informațional, mărturiei și al ajutorării sociale. Ori tehnica în sine nu constitue o problemă, ci folosirea ei irațională și fără de responsabilitate. Putem ieși din capcanele virtualului dacă folosim internetul drept un instrument pe care îl punem cu discernământ în viața de zi cu zi chiar în slujba Evangheliei. (...) Ar trebui să fim cu mare luar eaminte, cu mic cu mare să nu cădem într-o capcană virtuală din care, ca dintr-un hău, revenirea e foarte grea. Deci, să alegem viața offline", susține preotul Octavian Moșin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel