Preot Eugen Tănăsescu, după postarea controversată a lui Mîndruță: A greșit. Nu dați cu pietre!

Foto: Facebook Eugen Tănăsescu
Foto: Facebook Eugen Tănăsescu

Lucian Mîndruță a scris, pe Facebook, un text controversat despre rostul bisericilor de lângă spitale. Acesta a mai spus că s-ar afla mai multe biserici lângă Spitalul Fundeni. Preotul Eugen Tănăsescu a adresat un mesaj cu privire la acest fapt.

'Lucian Mîndruță a greșit. Toți greșim, nu dați cu pietre. Mă bucur că are șansa să afle puterea îndreptării prin "iartă-mă".' a scris sâmbătă seară preotul Eugen Tănăsescu, pe pagina sa de Facebook.

Ce a scris Lucian Mîndruță

'Inteleg prima biserica de langa Spitalul Fundeni. Sa zicem. Dar la a doua sau la a treia, chiar nu s-a gasit nimeni RATIONAL in management sa zica oamenilor cu banii:

"Nu mai bine cumparati dumneavoastra ce ne lipseste in spital?"

Nota: prima biserica a fost ridicata pe terenul Scolii Sanitare, in 1995. Asta ca elevii de acolo sa invete sa vindece "si cu ajutorul lui Dumnezeu." - a scris Lucian Mîndruță vineri pe Facebook.

Amintim faptul că și Radu Buzăianu a reacționat la postarea lui Lucian Mîndruță. Jurnalistul a replicat:

”Îmi cer scuze că intervin. Nu intru în detalii. Dar la un moment dat tata a scăpat cu viață în acest spital și pentru rugăciunile spuse atunci în biserica asta și in altele. Nu intru în detalii, că dacă aș intra nu m-ați contrazice. Dar ce voiam să vă spun. (...). În poză și în incinta spitalului e o singură biserică. Nu sunt trei”, a scris jurnalistul. Mesajul integral este pe Facebook-ul lui Radu Buzăianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel