Preliminarii EURO 2020. Cine va fi căpitan în meciul cu Norvegia

Cosmin Contra. Preliminarii EURO 2020. Cine va fi căpitan în meciul cu Norvegia
Cosmin Contra. Preliminarii EURO 2020. Cine va fi căpitan în meciul cu Norvegia

Cosmin Contra a fost solicitat să numească jucătorul care va fi căpitan de echipă al tricolorilor pentru meciul România - Norvegia, din prelimiarii EURO 2020.

Cosmin Contra s-a arătat intrigat de dezbatarea privind numele căpitanului și a explicat la FRF TV cine ar putea purta banderola la naționala condusă de el, în meciul cu Norvegia, de la Oslo:

”Nu știu de ce există la fiecare convocare această dezbatere pe tema căpitanului echipei naționale. Nu-și are rostul atâta timp cât avem un Tătărușanu, un Săpunaru, care au ștate vechi la echipa națională. Ei au fost ultimii căpitani din teren. Avem un Răzvan Marin, din generația tânără, pe care l-am inclus pe listă, pentru că eu cred că trebuie să vadă ce înseamnă să fii unul dintre căpitanii echipei naționale. Avem un Stanciu care poate să își asume această responsabilitate. Deci, avem jucători cu ștate vechi, alături de cei noi care pot să-și asume acest rol de căpitan. Vom vedea cine va juca la primul meci și în funcție de aceasta decidem căpitanul”, a spus Contra.

Dar eu nu cred că este important cine este căpitan în teren la meciul cu Norvegia, important este ca jucătorii să-și asume responsabilitatea și dificultatea acestui meci și să fie capabili să fie formeze un 11 războinic și să ne facă fericiți și să câștige cele 3 puncte. Asta este cel mai important”, a completat Cosmin Contra, selecționerul naționalei României.

Partida Norvegia – România se va juca vineri, 7 iunie, la Oslo, pe Ullevaal Stadion, cu începere de la ora locală 20:45 (21:45 ora României).

Citește și:

Speranțe pentru Răzvan Marin. Mirel Rădoi: "Nu avem nicio decizie oficială"

Euro 2020 - Concurs UEFA, bilete la meciul de deschidere și la finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel