EXCLUSIV  Ponta: Nu sunt de acord cu închiderea României. Eu vă spun un lucru și vă dau în scris!

Victor Ponta
Victor Ponta

Președintele Pro România, Victor Ponta, a acordat un interviu exploziv pentru DC News.

Liderul Pro România a declarat la interviurile DC News că, după alegerile parlamentare, „nu suntem de acord cu închiderea României. Cred că România trebuie să testeze, să investească în sistemul de sănătate, adică exact ce nu face acum.”

„Suntem o țară care nu poate să se închidă încă o dată. Jumătate din români n-au bani puși la saltea... Statul român deja anul ăsta a împrumutat 20 de miliarde de euro. Nu mai putem, trebuie să testăm, să facem condiții normale”, a mai spus Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a precizat că „trebuie să deschidem școlile. E un dezastru. Copiii vor la școală, pentru profesori este un dezastru. Menirea lor e să vadă că nu e atent, să-l stimuleze, nu să se uite la un ecran de calculator și copiii să-și închidă camera. Pentru părinții care merg la muncă și nu au cu cine să-și lase copiii.”

Ponta: Vă dau în scris!

Președintele Pro România, Victor Ponta, a mai subliniat faptul că „noi am avut două măsuri pe care le punem pe masă în orice negociere cu orice partid după 6 decembrie.”

„Venitul minim de criză, toți cei care câștigă în 2021 sub 2.000 lei trebuie să primească diferența: aici intră cei care au pensii sub 2.000, salariu sub 2.000, spor de șomaj și cei care vin din diaspora. 

Și sprijinul economic de criză pentru IMM-uri și firmele românești”, a explicat Ponta.

„Eu vă spun un lucru și vă dau în scris! Dacă nu facem acest lucru, în 2021 în vară, trei sferturi dintre firmele românești sunt în faliment”, a mai completat liderul Pro România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel