Pomohaci, VENERAT pe Facebook, în urma primului mesaj după SCANDAL

Cristian Pomohaci, exclus din biserică, a publicat o fotografie în care este îmbrăcat în hainele preoțești. 

În întreg scandalul iscat după ce o înregistrare cu Cristian Pomohaci a ajuns în spațiul public. Din respectiva înregistrare, a reieșit că acesta întreținea, la propunerea sa, relații intime cu băieți minori. 

Deși exclus din biserică, el publică următoarea fotografie: 

(w670) 

O mie de comentarii are această postare. Iată ce scriu cei care-l urmăresc pe Facebook:

- Sărut mâna Părinte!
Sa fiți puternic sa treceți și peste aceste încercări ce vin de la diavol.
Multă sănătate și putere!
Vă sărut dreapta din nou!

- Bai oameni buni,sunteți prostiți de acei oameni care vor să scoată ortodoxia din tara noastră. De ce nu se aude de un preot catolic sau de un musulman așa ceva? Pt că totul se întâmplă din cauza celor ce conduc lumea. Vor să scoată ortodoxia de tot,și încet încet o vor scoate,iar atunci o să vă rugați pe ascuns.

- Părinte drag să răbdăm cu dragoste toate ocările și să mulțumim Domnului pentru ele așa cum a făcut și proorocul David. ...suntem pe calea cea strâmtă! Doamne ajută! Vă iubim mult.

- Sărut mina părinte țineți capul sus si mergeți mai departe nu luați lumea in considerație gura lumi o astupa numai pamintul. 

- A fost,este și va rămâne un preot de excepție,o valoare inestimabilă,o comoară a folclorului un Om perfect creat de Mâna Sfântă a lui Dumnezeu. Vă iubim Părinte drag!

Și astel sunt majoritatea mesajelor publicate. Excepție au făcut mult mai puține. 

[citeste si]

Au existat și mesaje contra lui Pomohaci: 

-  Vai ce frumos va smiorcaiti la expopitu. Cati dintre voi aveti copii? Cand lsus Hristos a spus "lasati copiii sa vina la mine "cu siguranta ca nu a dorit sa ajunga pe mana dracului. Voi sunteti credinciosi sau pupaciosi? Aparati ortodoxia nu pe dracu. 

- Nu va mai adresati cu "parinte" daca el a renuntat la preotie ii ca si cum ii spui unui om electricean dar el a renuntat intre timp s-a facut cioban..

- Citesc ÎNGROZITĂ ce comentarii. Cică noi va iubim neconditionat, adica fa frate tot ce vrei cu cine vrei ca noi, prostimea, tot te veneram, chiar nu stiu ce Dumnezeu au oamenii ăstia dar ma bucur ca Dumnezeul meu e cu totul altul decat al lor!!! groaznic ce oameni nebuni închisi la minte, roboții lui pomohaci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel