UPDATE: Polițist găsit ÎMPUȘCAT cu propria armă. Primele ipoteze

Foto ilustrativ: Agerpres
Foto ilustrativ: Agerpres

Adjunctul unui șef de Poliție din Giurgiu a fost găsit împușcat în cap cu propria sa armă.

UPDATE. Conform Mediafax, un bărbat a sesizat Poliția că la ieșirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o mașină se află o persoană plină de sânge. Polițiștii din Bolintin au constatat că pe D.C. 187, la ieșirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat mort, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului. Polițistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anului 2017, în funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 26 iulie 2017.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, transmite Poliția Giurgiu.

Știrea inițială

Un polițist din Giurgiu a fost găsit împușcat cu propria armă, în mașina sa, în apropiere de autostrada A1 București - Pitești.

„Din primele date, polițistul a fost împușcat cu arma sa de serviciu, ceea ce îi face pe anchetatori să creadă că ar putea fi vorba despre o sinucidere. Polițistul se afla în divorț și avea drept permanent de portarmă. El avea 29 de ani și fusese încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în 2017, din sursă externă”, a transmis Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel