EXCLUSIV  Politicienii le răspund românilor: De ce ar merge la război? Constantin Toma, primarul Buzăului: Vrem să nu mai fim români? E foarte ușor - nu mai facem nimic

Constantin Toma, primar Buzau  Foto: Crisan Andreescu
Constantin Toma, primar Buzau Foto: Crisan Andreescu

De ce ar merge politicienii să lupte pentru România și ce le spun românilor care „fug” de încorporare, dacă va fi cazul.

Pentru că mulți români se tem de încorporarea despre care circulă multe zvonuri în ultimul timp, DC News a lansat 3 întrebări pentru politicienii din România.

„De ce ar merge aceștia la război?”, „Ce le răspund acelora care spun că „odraslele oamenilor politici să meargă mai întâi””, dar și „Care ar fi motivele pentru care românii ar trebui să nu se gândească de două ori în eventualitatea în care țara ar intra într-un conflict” - lucru pe care toți oamenii statului l-au negat, după lansarea unor afirmații potrivit cărora Rusia ar urma să invadeze Europa - sunt întrebările puse celor care decid soarta statului român.

De această dată, primarul Buzăului, Constantin Toma (PSD), a răspuns întrebărilor pe care mulți dintre români și le pun când vine vorba despre încorporare.

DC News: Dacă România ar intra într-un conflict, dumneavoastră de ce ați merge la luptă?

Primarul Buzăului, Constantin Toma: „Ca să-mi apăr țara.”

DC News: Ce le spuneți acelora care zic „să meargă copiii politicienilor, după merg și eu”?

Primarul Buzăului, Constantin Toma: „Asta e o tâmpenie. Trebuie să mergem cu toții într-o situație de război. Românii, în timp, au demonstrat că în situații de criză și-au apărat țara și mulți au murit pentru ea. Trebuie să fim patrioți, să credem în neamul ăsta și pământul ăsta care ne-a fost dat.”

DC News: Care sunt motivele pentru care românii ar merge la război?

Primarul Buzăului, Constantin Toma: „Să apărăm țara. Este foarte important să avem suveranitate și să ne păstrăm actualele granițe cel puțin. Vrem să nu mai fim români? E foarte ușor - nu mai facem nimic. Trebuie să rămânem români în continuare pentru că e o mare mândrie să fim români - dar trebuie să demonstrăm treaba asta. Și prin munca din fiecare zi, să facem mai mult pentru țara noastră, dar să facem și mai mult în situația de criză absolută, de război, să ne apărăm țara.”

VEZI ȘI: Bunic: În România nu se mai face armată. Așteptăm de la americani... Păi până vin americanii, ne omoară rușii. Dau o bombă și, în 24 de ore, ne-au distrus / video - https://www.dcnews.ro/bunic-in-romania-nu-se-mai-face-armata-asteptam-de-la-americani-pai-pana-vin-americanii-ne-omoara-rusii-dau-o-bomba-si-in-24-de-ore-ne-au-distrus-video_948279.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel