Polițiștii pichetează sediul Poliției. Cer creșterea salariilor

Zeci de polițiști, membri ai sindicatului Europol, pichetează sediul Poliţiei Municipiului Satu Mare. Ei cer creșterea salariilor. 

”Salariul minim brut în plată pe ţară a fost stabilit începând cu 1 februarie la 1.450 lei. Noi suntem în prezent plătiţi la salariul minim pe economic din decembrie 2009. Au trecut opt ani, salariile noastre s-au mărit cu 55 de lei. Ministerul de Interne şi Ministerul Muncii refuză să ne aplice în mod corect această hotărâre de guvern. În 16 luna aceasta colegii noştri de la Bucureşti au făcut şi ei miting, au protestat, nu ne-am ales cu nimic, aşteptăm în continuare aplicarea corectă a legii. Nu vrem decât să se aplice corect hotărârea de guvern. La educaţie s-au dat bani, la sănătate s-au dat bani, suntem ultima categorie de bugetari la care nu ne-a crescut salariile de opt ani”, a declarat Felix Văsuţ, preşedintele filialei Satu Mare a sindicatului Europol

Poliţiştii au afişat mai multe pancarte şi au scandat lozinci împotriva conducerii celor două ministere. Protestul continuă până la ora 17:00. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel