PNL, sector 2: Într-o ţară a generalilor de carton, comemorăm eroii adevăraţi!

pnl-filiala-sector-2-2
pnl-filiala-sector-2-2

Filiala PNL a Sectorului 2 organizează sâmbătă, 14 ianuarie, comemorarea a 118 ani de la naşterea Ecaterinei Teodoroiu. În acceași zi, reprezentanții PNL din Sectorul 2 vor semna un Acord de Colaborare cu Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) în Rezervă și Retragere, prin care se urmărește depășirea cu succes a provocărilor din acest an electoral, se arată într-un comunicat de presă, primit la redacția De Ce News.

Potrivit documentului, PNL a ales această zi de 14 ianuarie pentru  că ”dorim să ne amintim că armata română a avut şi eroi adevăraţi, nu doar chelneri şi şantierişti ridicaţi peste noapte la rang de general, în urma unei ”ploi de stele” venită de la Cotroceni”.

”De ziua femeii sublocotenent căzute la datorie, la numai 23 de ani, pe frontul Primului Război Mondial, noi, filiala PNL a Sectorului 2, fiindcă respectăm haina militară, chiar dacă unii o folosesc tot mai des drept accesoriu de carnaval, ne unim forţele cu SCMD, pe ai cărui membri îi vom sprijini să-şi apere drepturile. Unii dintre ei au ajuns să trăiască de pe o zi pe alta tocmai din cauza hoardei uneperiste care a pus gheara pe Ministerul Apărării Naţionale. Filialele PNL si SCMD ale Sectorului 2 vor colabora pentru a face faţă mai usor provocărilor pe care le vom întâmpina în acest an electoral, în demersul nostru de a scăpa de actuala coaliţie de guvernământ și de a readuce România pe drumul ei firesc, democratic și european”, conchide comunicatul.

În cadrul ceremoniilor vor avea loc discuţii cu profesionişti autentici din structurile de apărare ale ţării printre care generali în rezervă, foşti şefi ai serviciilor secrete dar şi cu politicieni care au fost implicaţi în conducerea organismelor defensive ale României.

Festivitățile organizate de PNL, filiala Sectorului 2, se vor desfășura la sediul PNL Sector 2, din șoseaua Ștefan cel Mare, numărul 31, cu începere de la ora 10,30, potrivit documentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel