PNL: Onţanu dă 4 milioane de euro pentru deszpezire, iar străzile sunt troienite

deszapezire 2
deszapezire 2

PNL acuză Primăria Sectorului 2 că a încheiat un contract de dezăpezire în valare de 4 milioane de euro cu firma Supercom, dar în urma ninsorii de ieri străzile sectorului sunt blocate. Primarul Neculai Onţanu anunţase că a scos 84 de utileje pentru deszăpezit, deşi primarul General, Sorin Oprescu, a declarat că pe raza Sectorului 2 acţionează 68  de maşini.

"Când nu ninge SUPERCOM e hingher de maşini pe multe dintre ele ridicându-le aiurea, treabă pentru care Primăria s-a ales cu procese. Când ninge, SUPERCOM stă. Stă pe mulţi bani fiindcă pentru dezăpezire a luat prin contract cu Primăria 1,6 miliare de lei, aproximativ 4 milioane EURO. După ninsoarea de ieri Onţanu a declarat plin de emfază că a scos 84 de utilaje la “dat zăpada”.in timp ce Primarul General Oprescu a raportat că pe raza Sectorului 2 acţionează doar 68 de utilaje!!!", se aratăîn comunicatul PNL.

"Noi, cetăţenii din sector nu am văzut nici măcar unul şi am rămas troieniţi pe străzile noastre. Trebuie menţionat că SUPERCOM e plătită doar pentru a fi gata să acţioneze încă de la 1 Octombrie deci ar fi trebuit să zbârnâie de la primi fulgi de zapadă.", mai susţin liberalii.

Citeşte şi:

Tunul cu hingherii de maşini al lui Onţanu, trecut cu vederea de Corpul de Control al Primului Ministru

Afacerea hingherilor de maşini Supercom continuă fără licitaţie. PNL face plângere penală împotriva consilierilor lui Onţanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel