PNL, dezastru în București. Se clatină scaunul lui Ludovic Orban de la Palatul Victoria

La alegerile locale 2020, liderii de filiale PNL care au obținut sub 27% au demisionat. Nu și Violeta Alexandru, care, la alegerile parlamentare 2020, obține un nou scor dezastruos în Capitală. Lovitura e și mai grea însă pentru cel care se consideră că a protejat-o, respectiv Ludovic Orban. 

Premierul Ludovic Orban deschide lista PNL București pentru Camera Deputaților, urmat fiind de Violeta Alexandru. La Senat, deschizător de listă este Florin Cîțu în Capitală. 

PNL merge la Cotroceni și în negocierile cu USR PLUS cu propunerea de premier Ludovic Orban. USR PLUS, pe de altă parte, au propria propunere pentru funcția de prim-ministru. Negocierile se anunță explozive, cu atât mai mult cu cât premierul, președintele PNL, numărul 1 pe lista PNL București pentru Camera Deputaților nu a reușit decât locul 3 în București, după USR - PLUS și PSD, la mare distanță de alianța condusă de Dacian Cioloș și Dan Barna. PNL, astfel, nu înregistrează numai un eșec așteptat în Capitală, cât și un mare minus la masa negocierilor, pentru că procentul obținut în Capitală va atârna greu de gâtul premierul Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel