PNL: Ca ambasador la Helsinki, Avramescu s-a ocupat doar de dezbateri privind votul prin corespondenţă

CatalinAvramescu
CatalinAvramescu

PNL îl critică pe ambasadorul la Helsinki, Cătălin Avramescu, deoarece în cele 40 de zile de când este la post nu s-a preocupat de poziţia Finlandei privind aderarea României la Schengen, singura lui activitate publică fiind organizarea unei dezbateri privind votul prin corespondenţă.

"Partidul Naţional Liberal doreşte să semnaleze opiniei publice preocupările proaspătului ambasador al României la Helsinki, fostul consilier prezidenţial Cătălin Avramescu. În loc să se ocupe de chestiunea critică a aderării României la Spaţiul Schenghen, de crearea unui curent de opinie publică favorabil aderării, unica preocupare a ambasadorului Avramescu, de la preluarea mandatului, a fost - cel puţin aşa cum rezultă de pe site-ul Ambasadei României la Helsinki, susţinerea proiectului PDL de fraudare a alegerilor prin intermediul votului prin corespondenţă", se arată într-un comunicat al PNL.

"Cătălin Avramescu a prezentat, în 13 septembrie 2011, scrisorile de acreditare preşedintei Republicii Finlanda. În data de 17 septembrie 2011, chiar în zilele în care Finlanda lua decizia de a bloca aderarea României la Spaţiul Schengen, singura grijă a lui Cătălin Avramescu a fost organizarea în cadrul Ambasadei a dezbaterii <Votul prin corespondenţă - prezentare concept, avantaje comparative>. Potrivit site-ului oficial al Ambasadei României la Helsinki, http://www.helsinki.mae.ro, aceasta a fost singura acţiune a ambasadorului Avramescu în cele 40 de zile care s-au scurs de la momentul prezentării scrisorilor de acreditare", acuză liberalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel