PNL aşteaptă peste 2.000 de persoane la mitingul electoral de miercuri, de la Reşiţa

Filiala PNL Caraş-Severin va organiza miercuri, la ora 17,00, un miting electoral în Piaţa 1 decembrie 1918 din Reşiţa, la care sunt aşteptaţi peste 2.000 de oameni, a anunţat preşedintele organizaţiei, Ion Marcel Vela.

"Dorim ca până la încheierea campaniei electorale să avem aproape toate localităţile parcurse. În toată această campanie am avut întâlniri cu oamenii de tipul 'door to door', dar şi prin acţiuni publice organizate de la Reşiţa, până la cele mai îndepărtate localităţi din Caraş-Severin", a afirmat Ion Marcel Vela.

La mitingul vor participa liderul PNL, Ludovic Orban, candidatul partidului pentru Parlamentul European, Rareş Bogdan, dar şi candidatul regional Gheorghe Falcă.

În context, prim-vicepreşedintele PNL Caraş-Severin, Ioan Popa, primarul municipiului Reşiţa, a făcut un apel la simpatizanţii "dreptei" din judeţ ca să participe la mitingul electoral organizat miercuri.

"Având în vedere ce anume s-a întâmplat la Târgovişte, vreau să îi asigur pe toţi cei care vor să intre în oraş pe perioada mitingului electoral că nu au nevoie de parole de acces şi că pot intra liniştiţi în urbea noastră. Ceea ce s-a întâmplat la Târgovişte mi se pare incredibil pentru anul 2019", a spus primarul municipiului Reşiţa.

În ceea ce priveşte rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European, liberalii cărăşeni speră ca judeţul să fie în top, la fel şi în privinţa prezenţei la referendum.

"Conform legislaţiei, dacă nu ceri buletinul de vot, comisia îţi va da doar ce ceri. Dacă nu îl ceri, unii membri ai comisiei, din partea PSD, într-un mod subtil, îţi înmânează doar buletinul pentru europarlamentare şi sunt instruiţi să saboteze votul la referendum. De aceea, organizaţiile noastre locale, când merg din uşă în uşă, le dau oamenilor şi materiale despre acesta, deoarece, dacă se nu face pragul de 30% este o pată pe naţiune, pentru noi, ca popor. Preşedinţii de comisii şi vicepreşedinţii vor trebui să îşi facă treaba, pentru că e datoria lor morală şi patriotică, şi chiar dacă oamenii nu solicită buletinul, să nu ascundă acest lucru", a mai precizat Ion Marcel Vela. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel