PNL anunță cu cât scade prețul la carburanți de la 1 ianuarie

Scutaru Cristina / 04 dec 2019 / 14:11 Salveaza PDF Comentarii

Deputatul PNL Robert Sighiartău a afirmat, miercuri, că, începând cu 1 ianuarie 2020, odată cu eliminarea supraaccizei la carburanți, românii vor plăti, în medie, cu 20 de lei mai puțin la un plin de combustibil de 60 de litri.

„Dacă faceți un calcul supraacciza însemna 0,32 cenți. Cu TV-ul aferent pe această valoare înseamnă undeva la 0,38 cenți pe litru. Dacă se face un calcul la un plin de 60 de litri înseamnă peste 20 și ceva de lei la un plin de combustibil", a spus Robert Sighiartău, în Parlament, întrebat cu cât o să scadă prețul la carburanți de la 1 ianuarie.


Liberalul a subliniat că din 2020 contractele part-time nu vor mai fi supraimpozitate

 


„PNL și-a respectat promisiunea de a elimina supracciza la carburant și supraimpozitarea contractelor part-time. PNL a demonstrat astăzi că nu are un dublu limbaj. Noi am spus încă din opoziție că aceste suprataxări nu aduc nimic bun pentru români sau pentru bugetul de stat. Astăzi românii au câștigat, vor avea combustibil mai ieftin din ianuarie. Din ianuarie 2020 contractele part-time nu vor mai fi supraimpozitate. Dacă muncești două ore sau patru ore muncite plătești taxe pentru acele două ore muncite sau patru ore muncite, nu cum plăteau înainte pentru opt ore. Sunt măsuri reparatorii", a completat Sighiartău, informează Mediafax.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28