Pleșoianu: Nu contați pe mine, domnule Dragnea. Voi merge mai departe

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a publicat o "declarație de intenție" după discursul lui Klaus Iohannis de la depunerea jurământului de către miniștrii Guvernului Tudose.

"Nu contați pe mine, domnule Liviu Dragnea, în demersul dumneavoastră orientat către pogorârea porumbelului păcii peste țară. Pentru că pacea asta e o pace falsă! E o minciună! Nimic, absolut NIMIC din acest sistem nu s-a mișcat cu un milimetru de când am obținut noi un scor istoric pentru întreaga Europă! Nimic nu s-a pierdut. Totul s-a transformat, s-a reașezat...

În ce mă privește, voi merge mai departe. Însă DOAR împreună cu cei care mai cred în țara asta în ADEVĂR, în LIBERTATE, în DREPTATE! Nu fac parte din nicio grupare din PSD, nu fac jocuri, nu am ținte politice, nu vreau să "sparg" partidul. Însă vă spun cu siguranță ceva: DE ACUM ÎNAINTE, ÎN PSD (sau în afara lui, dacă voi deveni indezirabil), VOI MERGE PE DRUMUL MEU! Dacă vor mai merge și alții pe acest drum, vom vedea. Cu siguranță, însă, foarte mulți dintre români VOR MERGE PE ACEST DRUM - DRUMUL OAMENILOR LIBERI!", a spus Liviu Pleșoianu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel