PLAN ROȘU de INTERVENȚIE în Galaţi; accident cu MORȚI și RĂNIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN25, în localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier, soldat cu mai multe victime, în care au fost implicate două autoturisme, iar traficul este oprit.

UPDATE 18:42: A treia victimă, care fusese transportată în stare critică la spital, a murit.

UPDATE 17:39: A fost declanșat plan roșu de intervenție. Cele două victime aflate în stare foarte gravă nu au răspuns manevrelor de resuscitare făcute de medici. Din păcate, a fost constatat decesul lor. O altă persoană, aflată în stare gravă, a fost dusă la UPU Galaţi. Printre victime se numără şi trei copii, aflaţi acum în afara oricărui pericol. Micuții se află la spital.

-----

Potrivit unui comunicat, cele două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Cauza producerii accidentului a fost pătrunderea pe contrasens, iar în urma impactului au rezultat mai multe victime, care au fost transportate de urgenţă la spital.

[citeste si]

Traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, se deviază printr-un câmp din apropiere, menţionează sursa citată.

Atenție la trafic în perioada de Paște!

Vă recomandăm să conduceți prudent, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectuați fiecare manevră doar după o temeinică asigurare. Evitați efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.

Circulați cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.

În condiţiile unui trafic aglomerat sau a apariţiei blocajelor rutiere, păstraţi-vă calmul, nu blocaţi intersecţiile şi nu vă angajaţi în depăşirea unei coloane de autovehicule.

Conducătorii auto începători trebuie să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distanţe mari, dată fiind experienţa redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere.

Toţi ocupanţii autovehiculelor trebuie să utilizeze centura de siguranţă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel