Pistolarul din trafic, lăsat liber. Cosmin Andreica (EUROPOL) dă vina pe procurori

Pixabay
Pixabay

Cosmin Andreica, liderul sindicatului EUROPOL, dă vina pe procurori, după ce pistolarul din trafic din Dolj a fost lăsat liber.

Un șofer a fost amenințat cu pistolul în trafic. Imaginile au apărut în spațiul online. Totul a avut loc pe un drum în lucru, în  apropiere de Craiova. Șoferul nu l-a lăsat pe tânărul cu BMW să se bage  în faţa lui şi l-a forţat să oprească. Astfel, acesta din urmă a mers în marşarier sute de metri pentru a-l prinde.

VEZI ŞI Șofer amenințat cu pistolul în trafic

„Din nou este vorba despre aceleași măsuri preventive pe care trebuie să le aprobăm. În cazul de față a fost deschis un dosar penal. Avem aceste imagini care ne ajută foarte mult și gândiți-vă că în lipsa lor câți astfel de agresori scapă în trafic cu astfel de comportamente. Se pare că faptele prezentate în imaginile video nu au fost de natură a îndupleca procurorul și de a lua o măsură preventivă, mai ales că șoferul autoturismului a scăpat între timp de armă până a fost interceptat de poliție”, a comunicat Cosmin Andreica într-o intervenție la România TV.

"Ce trebuia să se întâmple?"

Andreica s-a arătat indignat de faptul că procurorii nu au considerat faptele destul de grave pentru a-l reține pe pistolar.

”Ce anume trebuia să se întâmple? Era clar că șoferul era agresiv, vedem perseverența sa, se întoarce după mașina cu care a interacționat, scoate pistolul pe geam. Vorbim de o agresivitate excesivă din partea acelui șofer. Sunt de aceeași părere că se impunea luarea unei măsuri preventive”, a mai adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel